Η Μάγισσα Spoiler: Σκοτώνουν το βρέφος για χάρη του Τζανή

Η Μάγισσα Spoiler: Σκοτώνουν το βρέφος για χάρη του ΤζανήΗ αποκάλυψη σχετικά με τους υπεύθυνους για την φοβερή δολοφονία του βρέφους του Μάρκου και της Μεταξίας θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αυτοί που αναμένεται να αποκαλυφθούν ως οι δράστες είναι η Δαμιανή και η Πολυξένη.

Η Μάγισσα Spoiler: Σκοτώνουν το βρέφος για χάρη του Τζανή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ότι οι δύο αυτές γυναίκες είναι υπεύθυνες για τον θάνατο του μωρού, οι κύριοι ήρωες της σειράς θα συνεχίσουν τις έρευνες για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Η μητέρα του Μάρκου, η Αναστασία, παραβρέθηκε στο γλέντι για το σαράντισμα του βρέφους, αν και αρχικά δεν επιθυμούσε να παρευρεθεί. Ωστόσο, η παρουσία της προκάλεσε την οργή της Δαμιανής.

Η Δαμιανή πιστεύει ότι ο Μιχαήλ, σύζυγος της Αναστασίας, συνεχίζει να συνδέεται σε σχέση με την Αναστασία, πράγμα που την εξοργίζει. Επιπλέον, η Δαμιανή ενοχλείται από το γεγονός ότι ο Τζανής, που είναι γιος της Δαμιανής και του Μιχαήλ, δεν έχει τα δικαιώματα του πρωτότοκου γιου, τα οποία έχει ο Μάρκος. Συν τοις άλλοις, η άφιξη του μωρού του Μάρκου θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στα σχέδια της Δαμιανής.

Ο νεογέννητος θα αποτελούσε τον επόμενο διάδοχο της οικογένειας Λασκαραίων, κάτι που θα είχε σημαντικές επιπτώσεις στον Τζανή, που θα έπεφτε ακόμα χαμηλότερα στην ιεραρχία της οικογένειας.Έτσι, με την βοήθεια της Πολυξένης, η Δαμιανή αποφάσισε να δολοφονήσει το μωρό, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Τζανής θα γίνει ο πραγματικός διάδοχος της οικογένειας Λασκαραίων, μόλις αυτός παντρευτεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα ant1 tvΗ Μάγισσα spoilerη μάγισσα spoiler αντρέι σιντόροφ:η μάγισσα spoiler η μάγισσα έρχεται τον σεπτέμβριο στον ant1η μάγισσα spoiler η μία σκάβει τον λάκκο της άλλης στο ίδιο σπίτιη μάγισσα spoiler το θανάσιμο μυστικό των λασκαραίωνΗ Μάγισσα trailer