Η Μάγισσα spoiler: Ο Αντρέι βάζει σκοπό να μάθει την αλήθεια

Η Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ βιώνει και πάλι μια σειρά από οράματα, και μπροστά της εμφανίζονται οι φιλοδοξίες πρωταγωνιστές, Μάρκος και Μιχαήλ, οι οποίοι παραμένουν σε αναστάτωση με την εμφάνισή της. Το μυστήριο που περιβάλλει τη ζωή της Θεοφανώς εξελίσσεται σε μια ανατροπή που θα συγκλονίσει τη σειρά.

Η Μάγισσα spoiler: Ο Αντρέι βάζει σκοπό να μάθει την αλήθεια

Στιγμιαία αφήνει τη σιωπή να μιλήσει και ο Μιχαήλ τη ρωτά, “Τι είναι αυτό;”, ενώ ανακτά την ψυχραιμία του. Τότε, η Θεοφανώ αναγκάζεται να αποκαλύψει το μυστικό της στον πατέρα και τον γιο: “Βλέπω προφητικά όραμα που προδιαγράφουν το μέλλον. Είδα το μωρό… Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί συμβαίνει αυτό, αισθάνομαι φόβο.”

Παρόλα αυτά, ο Μιχαήλ διακρίνει μια ευκαιρία σε αυτό και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το ξεχωριστό ταλέντο της για να εντοπίσουν τον δολοφόνο του μωρού. “Συναινείς να με βοηθήσεις και να ανακαλύψεις τον δολοφόνο του εγγονιού μου;”, ρωτά με αποφασιστικότητα. Παράλληλα, ο Αντρέι βρίσκει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων. Η παραμονή του εκεί ανοίγει νέες πτυχές της οικογενειακής ιστορίας και του μυστηρίου γύρω από το μωρό.

Αναρωτιέται πώς μπορεί ένα ανθρώπινο βρέφος να εξαφανίζεται τόσο αιφνιδιαστικά από έναν τέτοιο φρούριο και αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια. Από την άλλη πλευρά, ο Πετρούνης Γερακάρης αποκαλύπτει την κρυφή του επιθυμία στον παππά-Νικόδημο. “Δεν επιθυμώ να ακολουθήσω την παράδοση της οικογένειάς μου! Θέλω να ακολουθήσω τα βήματα του Κυρίου. Θα με βοηθήσεις;”, τον παρακαλεί, ελπίζοντας σε υποστήριξη.

Ο παππά-Νικόδημος, ωστόσο, προσπαθεί να τον πείσει να εγκαταλείψει αυτές τις σκέψεις: “Τρελάθηκες, παιδί μου; Τι σκέψεις είναι αυτές; Πρέπει να τις απορρίψεις από το μυαλό σου.” Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, η Μεταξία αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα που ο Μάρκος έχει για εκείνη και αποφασίζει να την καταδιώξει και να καθιστά τη ζωή της Θεοφανώς δυσκολότερη.

Φαίνεται ότι η φλόγα ενός απαγορευμένου έρωτα ξαναφουντώνει, αφήνοντας μια αναπάντεχη εξέλιξη μεταξύ του Μιχαήλ και της Αναστασίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα ant1 tvΗ Μάγισσα spoilerη μάγισσα spoiler αντρέι σιντόροφ:η μάγισσα spoiler η μάγισσα έρχεται τον σεπτέμβριο στον ant1η μάγισσα spoiler η μία σκάβει τον λάκκο της άλλης στο ίδιο σπίτιη μάγισσα spoiler το θανάσιμο μυστικό των λασκαραίωνΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μαγισσα εξελιξειςη μαγισσα επεισοδεια