Η Μάγισσα spoiler: Η Γυναίκα που σημάδεψε τον Σπήλιο επιστρέψει

Η Μάγισσα spoiler: Ο καταιγισμός των εξελίξεων πυροδοτεί έναν ανελέητο πυρετό σε κάθε επεισόδιο της καθημερινής σειράς, μας αφήνοντας ανυποψίαστους για τα σκοτεινά μυστικά που κρύβουν στην ψυχή τους οι αγαπημένοι μας ήρωες.

 

Η Μάγισσα spoiler: Η Γυναίκα που σημάδεψε τον Σπήλιο επιστρέψει

Ένα από αυτά τα μυστικά ανήκει στον Σπήλιο Γερακάρη, έναν άνδρα σκληρό και αιμοβόρο, που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο της Μάνης. Μπορεί να φαίνεται σαν έναν αληθινό πειρατή, αλλά μέσα του κρύβει έναν βαθύ πόνο, τον οποίο θα αποκαλύψει αργότερα στη σειρά.

Το μυστικό αυτό ανήκει στη μητέρα του, την Κυπριανή. Στα επόμενα επεισόδια, αναμένεται η είσβασή της στο σενάριο, με τη θαυμάσια ερμηνεία της σπουδαίας ηθοποιού Θέμις Μπαζάκα. Η Κυπριανή, παρά τα ήθη και τα έθιμα της εποχής, επαναπροσαρμόζεται στη ζωή μετά τον θάνατο του συζύγου της, επιλέγοντας να παντρευτεί έναν άρχοντα από την Αρεόπολη. Αυτό το γεγονός όχι μόνο διέταραξε τη σχέση της με τον γιο της, αλλά και προκάλεσε σοκ στη μικρή κοινωνία της Μάνης του 1800.

Η Κυπριανή είναι μια έξυπνη, σκληρή και ατρόμητη γυναίκα που καταφέρνει να επιβάλλει την παρουσία της στους άλλους. Η εμφάνισή της στο σπίτι των Γερακάρηδων προβλέπεται να προκαλέσει ταραχή και αντιδράσεις. Ποιους παλιούς δαίμονες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει; Η συνέχεια της ιστορίας αναμένεται με ανυπομονησία στις οθόνες μας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα ant1 tvΗ Μάγισσα spoilerη μάγισσα spoiler αντρέι σιντόροφ:η μάγισσα spoiler η μάγισσα έρχεται τον σεπτέμβριο στον ant1η μάγισσα spoiler η μία σκάβει τον λάκκο της άλλης στο ίδιο σπίτιη μάγισσα spoiler το θανάσιμο μυστικό των λασκαραίωνΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μαγισσα εξελιξειςη μαγισσα επεισοδεια