Η Μάγισσα – Σοκ – Αυτός είναι ο κληρονόμος της οικογένειας Λάσκαρη

Η Μάγισσα – Σε επερχόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, πρόκειται να διανυκτερεύσουμε μια ανατρεπτική αποκάλυψη που θα προκαλέσει σοκ στο κοινό. Συγκεκριμένα, ο χαρακτήρας του Αντρέι θα βρεθεί στο επίκεντρο της πλοκής καθώς θα ανακαλύψει ότι είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη.

Η Μάγισσα – Σοκ – Αυτός είναι ο κληρονόμος της οικογένειας Λάσκαρη

Η αποκάλυψη αυτή θα συμβεί τον Δεκέμβρη, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, και θα ανατρέψει εντελώς την εξέλιξη της ιστορίας. Ο Αντρέι, κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας έρευνας, θα ανακαλύψει την πραγματική του καταγωγή και θα αντιληφθεί ότι είναι ο πραγματικός κληρονόμος και ηγέτης της οικογένειας Λάσκαρη, ως πρωτότοκος γιος του Τζανέτου.

Στη συνέχεια, ο Κανέλλος, συγκλονισμένος από τον θάνατο του αδελφού του, θα αποκαλύψει στον Ρώσο αξιωματικό λεπτομέρειες από το παρελθόν του Τζανέτου, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου έρωτα με τη Σοφία. Αυτή η αποκάλυψη θα συγκλονίσει τον Αντρέι, καθώς επιβεβαιώνει τις ιστορίες που του είχε πει η μητέρα του, ότι δηλαδή είναι γιος του Τζανέτου. Ο Αντρέι, έπειτα από έρευνα, θα ανακαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, επιβεβαιώνοντας τη σχέση της μητέρας του με τον Τζανέτο και το γεγονός ότι ήταν αναμενόμενο παιδί του.

Καταλαβαίνει ότι η μητέρα του παντρεύτηκε τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ και παρέδωσε το παιδί της σε αυτόν ως δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε. Έτσι, ο Αντρέι δεν έλαβε ποτέ την αγάπη και τη φροντίδα που έπρεπε από έναν πατέρα. Η ζωή του Αντρέι θα αλλάξει δραματικά μετά από αυτήν την αποκάλυψη, και το μυστικό ότι είναι ο γιος του Τζανέτου θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες συνέπειες για την οικογένεια Λάσκαρη.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά