Η Μάγισσα – Σκότωσαν το μωρό για να βγει από τη μέση ο διάδοχος

Η Μάγισσα – Στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, τόσο οι χαρακτήρες όσο και οι τηλεθεατές προσπαθούν να ανακαλύψουν τον δολοφόνο ενός βρέφους. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν γίνει γνωστά, οι δύο γυναίκες υπό την ονομασία Δαμιανή και Πολυξένη βρίσκονται πίσω από αυτό το εγκληματικό πράξη, μια αλήθεια που αναμένεται να αποκαλυφθεί στο 20ο επεισόδιο. Ωστόσο, η ερώτηση παραμένει: Για ποιο λόγο δολοφόνησαν το μωρό;

Η Μάγισσα – Σκότωσαν το μωρό για να βγει από τη μέση ο διάδοχος

Η αφήγηση αρχίζει όταν ο Μάρκος καλεί τη μητέρα του σε ένα γλέντι για τα 40 χρόνια του μωρού του. Ωστόσο, αυτή η πρόσκληση εξόργισε τη Δαμιανή. Ο σύντροφός της, Μιχαήλ, προσπαθεί να την διασφαλίσει, αλλά αυτή ενοχλείται από υποψίες περί εξαπάτησης, καθώς υποπτεύεται ότι ο άντρας της συνεχίζει να έχει σχέση με την Αναστασία.

Εν τω μεταξύ, ο Τζανής είναι το γιο της Δαμιανής και του Μιχαήλ, ενώ ο Μάρκος είναι γιος της Αναστασίας. Παρόλο που ο Τζανής είναι το πρωτότοκο παιδί, προέρχεται από επίσημο γάμο. Ωστόσο, ο Μάρκος διατηρεί τα δικαιώματά του ως μελλοντικός αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη, που θα έπρεπε να ανήκουν στον Τζανή.

Η Δαμιανή, επομένως, επιθυμεί να αναδείξει το δικό της παιδί ως τον επόμενο διάδοχο και ο ερχομός του μωρού του Μάρκου θα ανακόψει τα σχέδιά της, καθώς το μωρό θα αναδεικνύονταν ως ο διάδοχος. Έτσι, η Δαμιανή αποφασίζει, με την βοήθεια της Πολυξένης, να τον σκοτώσει. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Τζανής θα μπορεί να παντρευτεί και να αποκτήσει τον πραγματικό διάδοχο της οικογένειας Λασκαρη.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά