Η Μάγισσα – Σκέφτεται την αυτοκτονία ως διέξοδο

Η Μάγισσα – Στα νέα επεισόδια της σειράς το δράμα εκτυλίσσεται με αναπάντεχες ανατροπές. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται στο φως, προκαλώντας έντονες συγκινήσεις και συνέπειες. Η Κερασίνα ανακαλύπτει την παράνομη σχέση μεταξύ του Τζανή και της Μεταξίας, γεγονός που την οδηγεί να απαιτήσει εξηγήσεις.

Η Μάγισσα – Σκέφτεται την αυτοκτονία ως διέξοδο

Αντιμέτωπη με τις κατηγορίες, η Μεταξία αρνείται τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας την Κερασίνα ως ψεύτρα, αλλά η Κερασίνα παραμένει ακλόνητη στη θέση της και είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η ένταση κορυφώνεται όταν η Κερασίνα αποκαλύπτει δημόσια την παράνομη σχέση τους, προκαλώντας απίστευτη έκπληξη και σοκ στην κοινότητα των Λασκαραίων. Η Μεταξία, βρισκόμενη υπό τεράστια πίεση, αρνείται επίμονα τις κατηγορίες, κατηγορώντας την Κερασίνα για ψευδείς κατηγορίες και εκφράζει την επιθυμία της να την σκοτώσει.

Ο Μάρκος, εξοργισμένος από την απιστία της συζύγου του και τη ντροπή που έφερε στην οικογένεια, αποφασίζει να την τιμωρήσει. Τη φυλακίζει σε ένα μπουντρούμι, ώστε να πληρώσει για τις πράξεις της. Η Μεταξία, βρισκόμενη σε άθλια ψυχική κατάσταση και αδυνατώντας να δεχτεί την αποκάλυψη των μυστικών της, αρχίζει να σκέφτεται την αυτοκτονία ως διέξοδο από την απελπισία της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ