Η Μάγισσα – Σκάνδαλο στον Πύργο – Ο Πετρούνης ερωτεύεται ένα δουλικό

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά δυναμικές, καθώς η είσοδος της νέας υπηρέτριας στους Γερακάρηδες θα θέσει τα πάντα σε κίνηση. Η Ποτούλα, η νεαρή σερβιτόρα από το καπηλειό, θα βρεθεί σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο εργασίας, καθώς θα αναλάβει το ρόλο της υπηρέτριας στον πύργο των Γερακάρηδων.

Η Μάγισσα – Σκάνδαλο στον Πύργο – Ο Πετρούνης ερωτεύεται ένα δουλικό

Η αλλαγή αυτή θα προκαλέσει έναν σεισμό στις σχέσεις της Ποτούλας, καθώς θα έρθει πιο κοντά στον Πετρούνη Γερακάρη, ο οποίος θα της προτείνει να εργαστεί για εκείνον στον πύργο. Η σχέση τους δεν θα είναι απλώς εργασιακή, καθώς ο Πετρούνης θα αναγνωρίζει την ευγνωμοσύνη του προς την Ποτούλα για τη βοήθεια που του πρόσφερε στο καπηλειό. Έτσι, θα επιδιώκει να την αναβαθμίσει και να την έχει κοντά του.

Η Ποτούλα, από την πλευρά της, θα νιώθει την ιδιαίτερη προσοχή του Πετρούνη και θα αναπτύσσει συναισθήματα για εκείνον. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα αντιδράσουν ο Σπήλιος και η Γερακίνα κατά την άφιξη της Ποτούλας στον πύργο. Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στο υπηρετικό προσωπικό και η ανακάλυψη του παρελθόντος της Ποτούλας θα δημιουργήσουν αναταραχή και θα επηρεάσουν τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων. Καθώς η Ποτούλα εισβάλλει στον πύργο των Γερακάρηδων, ο Σπήλιος και η Γερακίνα θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο εργατικό μέλος.

Η κατάσταση αυτή ενδέχεται να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και παλιά πληγές, προκαλώντας ένταση στον πύργο. Ο Σπήλιος, ο πατριάρχης της οικογένειας, θα αντιδράσει σε αυτή την αλλαγή με επιφύλαξη, ενώ η Γερακίνα ίσως αντιμετωπίσει την Ποτούλα με αμφιβολία και περιέργεια. Η ένταση ανάμεσα στους χαρακτήρες αυξάνεται, διαμορφώνοντας ένα περίπλοκο και ανατρεπτικό σενάριο που υπόσχεται να κρατήσει το κοινό σε αγωνία για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά