Η Μάγισσα – Σήμερα δεν θα πεθάνει κανένας

Η Μάγισσα – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς στον ΑΝΤ1, αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις που θα σοκάρουν τους θεατές. Η πλοκή εστιάζεται στην αντιπαράθεση μεταξύ του Αντρέι και του Μάρκου, με μια απροσδόκητη και προδοτική κίνηση.

Η Μάγισσα – Σήμερα δεν θα πεθάνει κανένας

Ο Μάρκος, συναντώντας τον Αντρέι έξω από τον πύργο σε ένα εκκλησάκι, προτείνει έναν ήρεμο διάλογο, ενώ ο Μπακού παρακινεί τον δεύτερο να τον ακολουθήσει. Όμως, τα πράγματα ξεφεύγουν όταν η συνάντηση εξελίσσεται σε ξαφνική μάχη με σπαθιά μεταξύ τους. Ο Αντρέι, παρά τις δυσκολίες, αναδεικνύεται νικητής, δηλώνοντας πως κανείς δεν θα χάσει τη ζωή του σήμερα. Ωστόσο, τη στιγμή που ο Αντρέι προετοιμάζεται να αποχωρήσει, ο Μάρκος, γεμάτος οργή, ρίχνει ένα μαχαίρι που καρφώνεται στην πλάτη του Αντρέι.

Το εκκωφαντικό ούρλιαγμα του Μπακού γεμίζει τον αέρα, ενώ ο Αντρέι παλεύει για να επιβιώσει. Αυτό το αναπάντεχο περιστατικό ανατρέπει τα δεδομένα, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέες συναρπαστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς. Η σειρά συνεχίζει να προσφέρει ανατρεπτικές στιγμές και αναστατώνει το κοινό της, καθιστώντας το κάθε επεισόδιο μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη ανατροπές και ένταση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ