Η Μάγισσα – Ρισκάρει την ζωή της για να βρεθεί ο φονιάς

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο πύργος των Λασκαραίων διαπνέεται από αναταραχή, και η εξέλιξη των γεγονότων στη σειρά αναδεικνύει μια σειρά από συναρπαστικές στιγμές. Η Θεοφανώ, αντιμέτωπη με τις προκλήσεις και τους κινδύνους, αποφασίζει να αναζητήσει βοήθεια από τον Βρώτσο.

Η Μάγισσα – Ρισκάρει την ζωή της για να βρεθεί ο φονιάς

Η κατασκευή της εκκλησίας, στην οποία εμπλέκεται ο Αντρέι, φτάνει στο τέλος της. Η αναμενόμενη γιορτή για τα εγκαίνια όμως διακατέχεται από απειλές καθώς δυο άγνωστοι ανδρείκελοι απειλούν τον Μάρκο. Η Θεοφανώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τη συνεργασία με τον Βρώτσο. Ο τελευταίος, υποσχόμενος να ανακαλύψει τον δολοφόνο της Χάιδως, προσφέρει τη στήριξή του. Η Θεοφανώ, πεπεισμένη ότι τα εγκλήματα συνδέονται, είναι πρόθυμη να αναλάβει τον κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή της, προκειμένου να αποκαλύψει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τα αδιευκρίνιστα γεγονότα.

Η επικίνδυνη αποστολή της Θεοφανούς δεν περνά απαρατήρητη, καθώς η είδηση για τις υψηλές της ικανότητες έχει ήδη προκαλέσει προσπάθεια δολοφονίας εναντίον της. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να συνεχίσει την αναζήτηση της αλήθειας. Το σχέδιο που συντάσσουν ο Κοσμάς και η Θεοφανώ προχωρά, ενώ πλησιάζουν στα ίχνη του δράστη. Ταυτόχρονα, κάτοικοι του χωριού συγκεντρώνονται έξω από τον πύργο, απαιτώντας την εξορία της Θεοφανούς. Η αναταραχή συνεχίζεται, ενώ η ηρωίδα μας αντιμετωπίζει τους κινδύνους με ανδρεία, έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για τη δικαιοσύνη και την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά