Η Μάγισσα – Πρεμιέρα με Αποκαλύψεις και Σκοτεινά Μυστικά

Η Μάγισσα – Η σειρά «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» ετοιμάζεται για πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αρχές Οκτωβρίου. Οι πρώτοι της στιγμές υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις. Στη Μάνη, υπό την κυριαρχία των Ενετών, ο Ενετός διοικητής Σίλβιο Εσπόζιτο και η γυναίκα του, Ρενάτα, ζουν στον πύργο των Λασκαραίων. Απολαμβάνουν τον σεβασμό των ντόπιων, αλλά η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας αποκαλύπτει παλιά μυστικά και πάθη.

Η Μάγισσα – Πρεμιέρα με Αποκαλύψεις και Σκοτεινά Μυστικά

Ο Νικήτας Λάσκαρης, προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, συμμετείχε στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο και τώρα προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών. Ο Γιάννης Ποιμενίδης ενσαρκώνει τον Νικήτα. Από την άλλη, ο Μήτρος Γερακάρης, προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Εγκατέλειψε τις θάλασσες και δημιούργησε ένα καπηλειό με πόρνες, ελέγχοντας την περιοχή με μια ομάδα ανθρώπων. Ο ρόλος του Μήτρου ανήκει στον Σπύρο Τσεκούρα. Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη Μάνη για να πουλήσει τον οικογενειακό πύργο.

Σύντομα, ανακαλύπτει ένα παρελθόν που αγνοούσε και καλείται να λύσει έναν γρίφο που μπορεί να απελευθερώσει τη γενιά του από μια κατάρα. Η αναζήτησή του τον μεταφέρει πίσω στο 1710, στην αρχή της σύγκρουσης δυνάμεων καλού και κακού. Ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής υποδύεται τον Ανδρέα. Στο νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1, η Πανδώρα, η οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου, κρυφοκοιτάει τον Σίλβιο Εσπόζιτο (Γιώργος Παπαγεωργίου) ημίγυμνο. Η Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά) της λέει ότι όλες θα ήθελαν τον Σίλβιο στο κρεβάτι τους, προκαλώντας την αναστάτωσή της Πανδώρας. Ο ρόλος της Πανδώρας είναι σκοτεινός και αινιγματικός, κάτι που θα αναδειχθεί στην πορεία των επεισοδίων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ