Η Μάγισσα – Πουλάει έρωτα στην Σκεύω για να αρπάξει τον θησαυρό

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα σημειώσουν εκρηκτικές αλλαγές, καθώς ένας παράνομος έρωτας αναπτύσσεται μεταξύ των Μισέλ και Σκεύω. Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς επηρεάζει βαθιά τον πύργο των Λασκαρέων, ενώ η παραδοχή του Μάρκου στη Δαμιανή ότι το παιδί είναι δικό του προκαλεί νέα κύματα αναταραχής.

Η Μάγισσα – Πουλάει έρωτα στην Σκεύω για να αρπάξει τον θησαυρό

Η Θεοφανώ, αποφασισμένη να κρύψει την εγκυμοσύνη της με τον γάμο της με τον Φρίξο, βρίσκει το μυστικό της εκτεθειμένο, προκαλώντας αντιδράσεις σε ολόκληρο τον πύργο. Ο Μιχαήλ επισπεύδει τον γάμο, ενώ ο Μάρκος αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει αυτόν τον γάμο. Στον πύργο των Γερακάρηδων, η Ποτούλα ετοιμάζεται για αντεπίθεση εναντίον της οικογένειας που προσπαθεί να την σιγάσει, ενώ ο Μισέλ θέτει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό τους, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης σχέσης με τη Σκεύω.

Ερωτηματικά περικλείουν την αλήθεια του έρωτα ή αν είναι απλά μέρος ενός σχεδίου για τον θησαυρό; Σύμφωνα με αναφορές, ο Μάρκος ανοίγει τα χαρτιά του στη Δαμιανή σχετικά με την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς, λέγοντας της: “Πρέπει να εμποδίσεις αυτόν τον γάμο, μάνα.” Η αποκάλυψη του Μάρκου σοκάρει τη Δαμιανή, η οποία αντιδρά με έκπληξη και θυμό. Το δράμα εντείνεται όταν η Δαμιανή ανακαλύπτει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς ο Μάρκος αποκαλύπτει: “Είμαι ο πατέρας, μάνα. Δικό μου είναι το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ.”

Η Δαμιανή, συγκλονισμένη, αντιδρά με οργή: “Τί είναι αυτά που λες; Δε σε καταλαβαίνω. Εσένα τί σε νοιάζει;”. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στη μητέρα και τον γιο είναι έντονες, με βαριές κουβέντες που ανταλλάσσονται. Στο μεταξύ, η Ποτούλα, μετά την αποκάλυψη του Μισέλ, ζητά καταφύγιο στους Γερακάρηδες. Αποκαλύπτει την προδοσία του Μισέλ και τη σχέση της Θεοφανώς με τον Φρίξο,θέτοντας τις δύο οικογένειες σε πολύ επικίνδυνη θέση.

Οι εξελίξεις φέρνουν τη Μεταξία στους Γερακάρηδες, αναγκάζοντας τους πάντες να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Η μητέρα της, όμως, αντιδρά με οργή και αποφασίζει να εγκαταλείψει τον πύργο, κατηγορώντας τον Μάρκο για προδοσία. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε εξαιρετικά τεταμένη κατάσταση, με το μέλλον να κρέμεται αβέβαιο στον αέρα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά