Η Μάγισσα – Πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του β κύκλου;

Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» ανατρέπει τα δεδομένα με την εισαγωγή νέων ηρώων και ένα ταξίδι στον χρόνο που αρχίζει από το 1710. Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο Ενετός διοικητής Σίλβιο Εσπόζιτο και η γυναίκα του Ρενάτα ζουν στον πύργο των Λασκαραίων και απολαμβάνουν τη θετική εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας.

Η Μάγισσα – Πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του β κύκλου;

Η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας θα αναδείξει το σκοτεινό παρελθόν τους και θα αποκαλύψει κρυμμένα πάθη. Η μυστηριώδης Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός, θα οδηγήσει τους κατοίκους της Μάνης σε μονοπάτια γεμάτα σκοτάδι. Η ιστορία περιπλέκεται με ανεκπλήρωτους έρωτες, σχέδια εξουσίας, κοινωνικές αναταραχές και μεταφυσικές αναζητήσεις, δημιουργώντας ισχυρούς συμμάχους αλλά και σφοδρούς εχθρούς. Μια ραγισμένη καρδιά θα καεί από τη δική της φλόγα.

Η σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», με σενάριο από τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη και σκηνοθεσία από τον Λευτέρη Χαρίτο, κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου. Η πλοκή μεταφέρεται στην Ενετοκρατούμενη Μάνη το 1710, όπου η έχθρα μεταξύ του Νικήτα Λάσκαρη και του Μήτρου Γερακάρη σημαδεύει τη σειρά.

Στο 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη Μάνη για να πουλήσει τον οικογενειακό πύργο και ανακαλύπτει ένα σκοτεινό παρελθόν. Μέσα από την αναζήτησή του για τους προγόνους του, θα βρει ένα γρίφο που αν λυθεί, θα απελευθερώσει τη γενιά του από μια κατάρα. Τα βήματά του τον οδηγούν πίσω στο 1710, στην εποχή της πρώτης σύγκρουσης δυνάμεων καλού και κακού.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ