Η Μάγισσα – Οι υποψίες της Μεταξίας επιβεβαιώνονται

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις, καθώς η Μεταξία εκφράζει υποψίες για την Πολυξένη σχετικά με τον θάνατο του παιδιού της. Ταυτόχρονα, ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή, με τους δύο τους να επανασυνδέονται σε στιγμές που έχουν περάσει αρκετό καιρό χωρίς αυτές.

Η Μάγισσα – Οι υποψίες της Μεταξίας επιβεβαιώνονται

Παράλληλα, η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στα άκρα, καθώς η Μεταξία ρίχνει φως στην κατάσταση. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μεταξύ της Κερασίνας και του Τζανή, η Κερασίνα κατηγορεί τον άνδρα της ότι συναντιέται κρυφά με τη γυναίκα του αδελφού του. Παραδέχεται ότι τους είδε, ενώ ο Τζανής προσπαθεί να διαψεύσει τις κατηγορίες. Η Κερασίνα, όμως, δεν είναι πρόθυμη να δεχτεί τις απαντήσεις του, καθώς τον κατηγορεί για ψευδείς ισχυρισμούς.

Η φράση της “Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω κάτι από το μυαλό μου!” δείχνει τον εκνευρισμό της και αποκαλύπτει περισσότερα για το πώς αντιλαμβάνεται τη συνεισφορά του Τζανή στη σχέση τους. Τα γεγονότα αυτά δημιουργούν ένταση και αναστάτωση, με τη Ρηνιώ να αντιδρά έκπληκτη και να αποφασίζει να ερευνήσει η ίδια την υπόθεση για να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει τις ανησυχίες της Κερασίνας.

Παράλληλα, η Μεταξία, για πρώτη φορά, υποπτεύεται την Πολυξένη ως τον πραγματικό δράστη πίσω από το θάνατο του παιδιού της. Αυτή η ανατροπή προσθέτει περαιτέρω πολυπλοκότητα στην εξέλιξη της Μεταξίας και υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές για την πορεία του χαρακτήρα της στο μέλλον.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά