Η Μάγισσα – Οι υποψίες πέφτουν στους Λασκαραίους

Η Μάγισσα – Αναμένουμε να παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στο επεισόδιο της σειράς μέσω του καναλιού ΑΝΤ1 μια σειρά συναρπαστικών εξελίξεων. Ο χαρακτήρας Φρίξος βρίσκεται υποχρεωμένος να αποκαλύψει στη Μορφούλα το σχέδιό του με τη Θεοφανώ, το οποίο στοχεύει στο να αποκαλύψουν τα σχέδια του Βρώτσου.

Η Μάγισσα – Οι υποψίες πέφτουν στους Λασκαραίους

Ο χαρακτήρας Αντρέι διατηρεί υποψίες ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος για τον φόνο του βρέφους, μια κατάσταση που θα προκαλέσει σοκ στον Κανέλλο. Η συνάντηση μεταξύ της οικογένειας Λάσκαρη και των Γερακάρηδων φαίνεται ότι θα οδηγήσει σε έναν αγώνα, με έναν μόνο νικητή. Μια μυστική συμφωνία αναμένεται να αποτρέψει έναν νέο κύκλο εκδίκησης, αλλά οι επιπτώσεις αυτής της συμφωνίας θα είναι απρόβλεπτες.

Τέλος, ο Βρώτσος ανακαλύπτει τα ονόματα των ατόμων που του αφήσανε ένα σημείωμα, αποκαλύπτοντας έτσι ένα ακόμη μυστικό στον κόσμο της σειράς. Στο συναρπαστικό αυτό επεισόδιο της σειράς μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αναμένεται να ανακαλυφθούν πολλά μυστικά και να αναδειχθούν ανατρεπτικές εξελίξεις. Ο Φρίξος θα βρεθεί σε μια δύσκολη θέση καθώς πρέπει να μοιραστεί τα σχέδιά του με τη Μορφούλα, ενώ οι υποψίες για τον φόνο του βρέφους θα ρίξουν σκιά στον Αντρέι και θα επηρεάσουν τον Κανέλλο.

Η αναμέτρηση μεταξύ των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων αναμένεται να φέρει ένταση και δράμα, καθώς ένας μόνο νικητής θα κυριαρχήσει στο τέλος. Με μια μυστική συμφωνία που θα αποτρέψει τον επαναλαμβανόμενο κύκλο της εκδίκησης, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν ανεξέλεγκτες συνέπειες. Τέλος, ο Βρώτσος καταφέρνει να ανακαλύψει τα πρόσωπα που του άφησαν το μυστηριώδες σημείωμα, προσφέροντας περισσότερα κομμάτια του παζλ που θα συνθέσουν το μυστήριο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά