Η Μάγισσα – Οδηγεί τον Τζανή στα άκρα

Η Μάγισσα – Καθώς το μίσος ανάμεσά τους βράζει, Μιχαήλ και Σπήλιος οδηγούνται σε ολέθρια σύγκρουση, ενώ ο Αντρέι συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία του μωρού. Δαμιανή και Πολυξένη διαπιστώνουν έντρομες πως η αλήθεια για το φρικτό έγκλημά τους κινδυνεύει να βγει στο φως.

Η Μάγισσα – Οδηγεί τον Τζανή στα άκρα

Η αρχόντισσα των Λασκαραίων βλέπει ότι από τις συνέπειες της πράξης της κινδυνεύει τώρα ο αγαπημένος της γιος, ο Τζανής, που «τρελαίνεται» από τα καμώματα της Μεταξίας. Η Θεοφανώ σοκάρεται από τον Μάρκο… H Μεταξία δεν έχει κανέναν σκοπό να «παραιτηθεί» από τον Τζανή, παρά τις απειλές της μητέρας της. Βράζει μέσα της μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του με την Κερασίνα και αδυνατεί να συγκρατηθεί.

Το πάθος που νιώθει για τον αδελφό του άντρα της είναι τόσο δυνατό, που γίνεται τυφλό και ανεξέλεγκτο, κάτι που μπορεί να βάλει και τους δύο σε μπελάδες εάν κάποιοι το αντιληφθούν. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη, όντας ασυγκράτητη, δεν διακρίνει τον κίνδυνο που τους περικυκλώνει και έτσι οδηγεί τον Τζανή στα άκρα με τα καμώματά της. Στο μεταξύ, όσα σκαρφίστηκαν η Θεοφανώ μαζί με τον Φρίξο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο για τη δολοφονία του μωρού όχι μόνο δεν αποδίδουν, αλλά το «κόλπο» τους κινδυνεύει να γυρίσει εναντίον τους.

Όταν αργότερα η Θεοφανώ καταφέρνει να συναντήσει τον Μάρκο, οι δυο τους οδηγούνται σε μια συζήτηση που σοκάρει τη νεαρή κοπέλα. Παράλληλα, ο Αντρέι αποκαλύπτει στον έκπληκτο Μιχαήλ τον αληθινό λόγο για τον οποίο ο Ρώσος ευγενής ταξίδεψε ως τη Μάνη, αυτό όμως να έρθει σε αντιπαράθεση με τον γόνο των Λασκαραίων, τον Τζανή, γόνο των Λασκαραίων, τον Τζανή, κάτι βεβαίως που σύντομα θα έχει συνέπειες. Όταν οι συγγενείς ενός εκδίκηση, η ένταση επανέρχεται το κούρεμα του Σπήλιου ζητούν αναπόφευκτα ανάμεσα στις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης.

Άλλωστε στην πραγματικότητα δεν είχαν πάψει στιγμή να μισιούνται θανάσιμα…

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά