Η Μάγισσα – Οδηγεί τον Ανδρέα Λάσκαρη στην λύση του γρίφου

Η Μάγισσα – Η νέα σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1. Ο δεύτερος κύκλος, που όλοι περιμένουν, θα μας μεταφέρει πίσω στο 1910. Ο Ανδρέας Λάσκαρης, απόγονος της γνωστής οικογένειας των Λασκαραίων και δισέγγονος της Θεοφανώς, ζει στο Λονδίνο ως μέλος της αριστοκρατικής κοινωνίας της εποχής.

Η Μάγισσα – Οδηγεί τον Ανδρέα Λάσκαρη στην λύση του γρίφου

Φρεσκοπαντρεμένος και γεμάτος ευτυχία, αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά του με σκοπό να πουλήσει τον παλιό πύργο που έχει κληρονομήσει. Ωστόσο, μόλις φτάνει στον πύργο των προγόνων του, νιώθει ένα παράξενο συναίσθημα. Το ίδιο βράδυ, βιώνει το πρώτο του όραμα: μια νέα γυναίκα του αποκαλύπτει έναν χρησμό, ζητώντας του να λύσει μια κατάρα και να ελευθερώσει τη γενιά τους. Η γυναίκα αυτή είναι η Θεοφανώ. Αυτή η εμπειρία τον αφήνει βαθιά επηρεασμένο. Ακυρώνει την πώληση του πύργου και ξεκινά μια αναζήτηση για να ερμηνεύσει τον γρίφο που του δόθηκε.

Στην πορεία, εισάγεται και ο Φρανσουά Μποφόρ, που θα υποδυθεί ο Αλέξης Βιδαλάκης. Ο Φρανσουά, απόγονος του Μισέλ Μποφόρ, έρχεται στη Μάνη το 1910 με σκοπό να ολοκληρώσει ό,τι άφησε στη μέση ο πρόγονός του. Αναζητά την καρδιά μέσα στο βάζο, ένα στοιχείο της έρευνάς του. Όταν ο Φρανσουά συναντά τον Ανδρέα, γίνεται ο σύνδεσμος που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τις ρίζες του και να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς του δαίμονες. Μαζί τους, οι θεατές θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην αναζήτηση της αλήθειας και της ελευθερίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ