Η Μάγισσα – Ο Βρώτσος είναι ο δολοφόνος του βρέφους

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα διαδραματιστεί ένας έντονος συγκρουσιακός πλούτος ανάμεσα στους χαρακτήρες Δαμιανή και Κανέλο, καθώς θα εξετάσουν τον φόνο ενός βρέφους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, ο Κανέλος θα κατηγορήσει τον Τζανή ως ύποπτο για το έγκλημα, μια κατηγορία που θα δημιουργήσει αναταραχή στον κόσμο της σειράς.

Η Μάγισσα – Ο Βρώτσος είναι ο δολοφόνος του βρέφους

Σε μελλοντικά επεισόδια, ο Αντρέι και ο Τζανής θα συναντηθούν και θα κάνουν σημαντικές αποκαλύψεις. Ο πρώτος θα υποψιάζεται τον δεύτερο ως δολοφόνο του βρέφους και θα μοιραστεί αυτές τις σκέψεις με τον Κανέλο. Αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει τελικά σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Δαμιανή θα αντιδρά με θυμό αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες του Κανέλου. Θα του πει: “Ντροπή σου, Κανέλο, που πιστεύεις τέτοια πράγματα για τον ανιψιό σου! Ντρέπομαι ειλικρινά.” Ωστόσο, η Θεοφανώ θα πιστεύει ότι ανακάλυψε τον πραγματικό δολοφόνο μέσα από ένα νέο όραμα, αλλά δεν θα τολμήσει να το αποκαλύψει πουθενά, εκτός από τον Φρίξο. Θα του πει: “Είδα τον δολοφόνο του μωρού…

Είναι ο Βρώτσος, Φρίξο, τι θα κάνουμε;” Έτσι, θα αποφασίσουν να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν την αλήθεια. Ωστόσο, η Μορφούλα θα κατανοήσει το σχέδιό τους και θα αναγκάσει τον Φρίξο να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια, μια κίνηση που θα οδηγήσει τελικά στην αποκάλυψη των γεγονότων.

Παράλληλα, η Πολυξένη θα αντιληφθεί τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί το έγκλημά τους και γι’ αυτόν τον λόγο θα επικεντρωθεί στην Θεοφανώ, ρίχνοντας υπονοίες για τον φόνο της Χάιδως. Θα πει στον Βρώτσο ότι είχαν τσακωθεί λίγο πριν τον θάνατο της κοπέλας, κάτι που θα τον οδηγήσει στον σκοπό να εκδικηθεί τον θάνατο της αγαπημένης του. Έτσι, η εξέλιξη της πλοκής υπόσχεται να φέρει αναταραχή και έντονες συγκρούσεις μεταξύ των χαρακτήρων καθώς αποκαλύπτονται νέες πτυχές της υπόθεσης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά