Η Μάγισσα – Ο Βενετσιάνος δικαστής με τον κομβικό ρόλο

Η Μάγισσα – Η δεύτερη σεζόν της σειράς, με τίτλο “Φλεγόμενη Καρδιά”, υπόσχεται ανατροπές και έντονες συγκινήσεις. Το νέο teaser και η φωτογράφιση με το καστ της δεύτερης σεζόν είναι σε εξέλιξη, με τους δημιουργούς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη να διασφαλίζουν την τέλεια εκτέλεση του νέου κύκλου, υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Λευτέρη Χαρίτου.

Η Μάγισσα – Ο Βενετσιάνος δικαστής με τον κομβικό ρόλο

Οι πρωταγωνιστές Μαρία Κίτσου και Μελέτης Ηλίας θα αναλάβουν κεντρικούς ρόλους, όπως αποκαλύφθηκε μετά την ανακοίνωση του τίτλου του νέου κύκλου. Η παρουσία της Έλλης Τρίγγου ως Θεοφανώ θα φωτίσει το πολυσυζητημένο φινάλε της σειράς, ενώ η εμφάνιση του Αναστάσιου Ροϊλόυ προκαλεί ερωτήματα για την πορεία της πλοκής. Ένα από τα κεντρικά στοιχεία της νέας σεζόν είναι η προσθήκη ενός Βενετσιάνου δικαστή, ο πιο κομβικός ρόλος που αναλαμβάνει ο Μελέτης Ηλίας.

Ο χαρακτήρας του υπόσχεται να διαταράξει την ηρεμία των χαρακτήρων και να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην εξέλιξη της πλοκής. Η παραγωγή επιδιώκει να παραδώσει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο με νέες ανατροπές και έντονες συγκινήσεις, καθώς οι δεσμοί των χαρακτήρων θα δοκιμαστούν σε ένα περιβάλλον γεμάτο μυστήριο και πάθος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ