Η Μάγισσα – Ο Τζανής βάφει τα χέρια του με αίμα

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Τζανής επιχειρεί επικίνδυνες κινήσεις για να θέσει τέλος στη Θεοφανώ. Η Μεταξία, μια έξυπνη νεαρή γυναίκα από το Γερακάρισσα, αναδεικνύεται ως σωστή και πονηρή, έχοντας θέσει αρχικά τη Θεοφανώ ως ύποπτη για τον χαμό του μωρού της.

Η Μάγισσα – Ο Τζανής βάφει τα χέρια του με αίμα

Καθώς ο Μάρκος εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη δούλα, η Μεταξία επιδίδεται σε κακόβουλες ενέργειες, προκειμένου να καταστήσει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο. Με τις υποψίες της να επιβεβαιώνονται, ο κύρης της Μεταξίας αναδεικνύει τη Θεοφανώ έξαλλος και απαιτεί καταφύγιο στον πύργο των Γερακάρηδων από τους γονείς της.

Παρόλα αυτά, η Μεταξία, συνειδητοποιώντας τη σημασία των δικαιωμάτων της μετά τα δυσάρεστα γεγονότα που προκάλεσε ο Πετρούνης, επιλέγει να επιστρέψει στον πύργο των Λασκαρέων. Αποφασισμένη να αγωνιστεί για τα νόμιμα δικαιώματά της ως πρώτη και επίσημη σύζυγος του Μάρκου.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζανής υφίσταται την αποτυχία του σχεδίου του να εξαλείψει τη Θεοφανώ. Η Θεοφανώ, παρά την ατμόσφαιρα έντασης, βρίσκει την ευκαιρία να αποκαλύψει στον Αντρέι τα μυστικά του παρελθόντος της, καθώς και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους της Μεταξίας.

Το τελικό μέρος φέρνει τη συνεργασία του Τζανή με τους Τριβολέους, που θέτει σε εφαρμογή το θανάσιμο σχέδιο για τη Θεοφανώ. Ωστόσο, τίποτα δεν εξελίσσεται όπως προγραμματίστηκε, αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτηματικά για τη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά