Η Μάγισσα – Ο Τζανής γίνεται φονιάς

Η Μάγισσα – Η αγωνία αναιβαίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Τζανής σχεδιάζει να θέσει τέλος στη ζωή της Θεοφανώς, ανταποκρινόμενος στις ανακοινώσεις του Μάρκου. Ο Μάρκος, με αποφασιστικότητα, ανακοινώνει την επιθυμία του να καταστήσει τη Θεοφανώ δική του, προκαλώντας έκπληξη, ειδικά στη Μεταξία.

Η Μάγισσα – Ο Τζανής γίνεται φονιάς

Η Μεταξία, αν και σοκαρισμένη, επιστρέφει αποφασισμένη στον πύργο των Λασκαραίων, απορρίπτοντας κάθε προσπάθεια της Θεοφανώς να αναλάβει τον έλεγχο. Παράλληλα, ο Τζανής επινοεί σχέδια που απειλούν τη ζωή της Θεοφανώς. Παρότι η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, η Θεοφανώ προετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Αντρέι τα μυστικά του παρελθόντος της και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους της Μεταξίας.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Τζανής, με την υποστήριξη των Τριβολέων, υλοποιεί το θανάσιμο σχέδιό του να εξαφανίσει τη Θεοφανώ. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν εξελίσσεται όπως είχαν σχεδιάσει. Οι συνέπειες αποδεικνύονται ανατρεπτικές και τραγικές, αφήνοντας τους χαρακτήρες αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα που ανατρέπει τα πάντα.  Μένει να δούμε αν το σχέδιο του Τζανή θα ολοκληρωθεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά