Η Μάγισσα – Ο Τζανέτος είναι ζωντανός!

Η Μάγισσα – Στην οικογένεια των Λασκαραίων αποχαιρέτησαν με πόνο τον Τζανέ το, έπειτα από χρόνια που τον θεωρούσαν χαμένο. Στα λείψανά του οδηγήθηκε από σύμπτωση ο Κανέλος, ο οποίος μετέφερε τη σορό του αγαπημένου του αδελφού στη Μάνη, για να ταφεί με τις αρμόζουσες τιμές.

Η Μάγισσα – Ο Τζανέτος είναι ζωντανός!

Κι όμως… Στην πραγματικότητα ο Τζανέτος όχι μόνο είναι σώος και αβλαβής, αλλά θα καταφθάσει και στην πατρίδα του, με σκοπό να μυήσει την οικογένειά του στα μυστικά της Φιλικής Εταιρείας! Όσο για την πολυετή εξαφάνισή του; Ήταν σχεδιασμένη, ώστε οι εχθροί να χάσουν τα ίχνη του. Ο αληθινός διάδοχος της οικογενειακής γραμμής των Λασκαραίων είναι λοιπόν ζωντανός και η εμφάνισή του θα οδηγήσει σε μεγάλες ανατροπές!

Η επιστροφή του Τζανέτου στην πατρίδα του αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της οικογένειας Λασκαραίων. Με τη γνώση που απέκτησε κατά την απουσία του, αποσκοπεί στο να μυήσει τους δικούς του στα μυστικά της Φιλικής Εταιρείας, μιας οργάνωσης που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην ιστορία της οικογένειας.

Η αποκάλυψη ότι ο Τζανέτος είναι ζωντανός και επιστρέφει μετά από τόσα χρόνια, αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στις σχέσεις και τις δυνάμεις εντός της οικογένειας, καθώς και στην ευρύτερη κοινότητα της Μάνης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά