Η Μάγισσα – Ο Σπήλιος γίνεται ασπίδα για την Θεοφανώ

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Σπήλιος αναλαμβάνει τον ρόλο της ασπίδας για τη Θεοφανώ, αν και αντιμετωπίζει πολλούς εχθρούς. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Τζανής και η Δαμιανή υποστήριξαν ένα σχέδιο για την εξαφάνιση της Θεοφανώς από τον πύργο των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα – Ο Σπήλιος γίνεται ασπίδα για την Θεοφανώ

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Θεοφανώ προτίθεται να επιστρέψει, ενώ ο Σπήλιος θα αποτελέσει τον κύριο παράγοντα για τη μεγαλύτερη ανατροπή στην κατάσταση. Ο Μάρκος, αγαπώντας τη Θεοφανώ, συνεργάζεται με τον Αντρέι, υπερασπιζόμενος τον τελευταίο από τον Τζανή και τον Βρώτσο. Η ζήλια του Μάρκου αυξάνεται όταν ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Αντρέι, προκαλώντας έναν νέο πόλεμο.

Ωστόσο, όλα αλλάζουν για τη Θεοφανώ όταν αποκαλυφθεί ότι είναι η αδερφή του Σπήλιου. Με την ανακάλυψη αυτή, ο Σπήλιος δεν διστάζει να προστατεύσει την αδερφή του από κάθε πιθανή απειλή. Έτσι, ανεξαρτήτως της ζήλιας του Μάρκου και των εχθρών που την περιτριγυρίζουν, ο Σπήλιος αναδεικνύεται ως ο κύριος προστάτης της Θεοφανώς, έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή προκύψει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ