Η Μάγισσα – Ο Σπήλιος έξω φρενών – Βιαιοπραγεί εναντίον του

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι ανατρεπτικές, καθώς η Μεταξία αποφασίζει να αφήσει τον Μάρκο. Η ανακοίνωση αυτή προκαλεί αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων, καθώς οι περίεργες σχέσεις της Μεταξίας φέρνουν στο φως πολλά ανεξήγητα γεγονότα.

Η Μάγισσα – Ο Σπήλιος έξω φρενών – Βιαιοπραγεί εναντίον του

Οι Λασκαραίοι αναρωτιούνται για τον λόγο που ένας από αυτούς έχει σχέση με ένα δουλικό, ενώ πολλά παλαιότερα γεγονότα αποκτούν πλέον νέο νόημα. Αν και η Μεταξία είχε προδώσει τον Μάρκο και τον αδελφό του, που ήταν και ο πατέρας του παιδιού που γέννησε και δολοφονήθηκε, τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δυσάρεστη πραγματικότητα. Στον πύργο, εκείνη εκτονώνεται, κατηγορεί τον Μάρκο και του ανακοινώνει ότι εγκαταλείπει τον τόπο

Αποφασισμένη, επιστρέφει στους γονείς της. Στη συνέχεια, καταφθάνει στον πύργο των Γερακάρηδων, δημιουργώντας αναστάτωση για τον λόγο της επιστροφής της. Η ατμόσφαιρα εκτείνεται καθώς η Μεταξία εξομολογείται στον πατέρα της τα γεγονότα. Της ζητείται να εξηγήσει γιατί εγκατέλειψε τον άνδρα της, και εκείνη αποκαλύπτει ότι την πρόδωσε ο Μάρκος με την δουλική Θεοφανώ, η οποία περιμένει ακόμη και το παιδί του. Ο Σπήλιος, πατέρας της Μεταξίας, αναφλέγει από οργή και αποφασίζει να εκτελέσει εκείνον που την πρόδωσε.

Ο Μάρκος, προσπαθώντας να ξανακερδίσει τη Μεταξία, αντιμετωπίζει μια δύσκολη πρόκληση. Η Μεταξία, ωστόσο, θέτει έναν όρο: να εξαφανιστούν και η ίδια και το παιδί της. Αυτή η απαίτηση απορρίπτεται από τον Μάρκο, και οι δυο οικογένειες βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο τους, κινδυνεύοντας να μπούν σε έναν ανεπανόρθωτο δρόμο σύγκρουσης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά