Η Μάγισσα – Ο Σπήλιος δολοφονείται

Η Μάγισσα –  Οι Γερακάρηδες βρίσκονται ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των γεγονότων λόγω του κουρσέματος που πραγματοποίησαν εναντίον ενός τουρκικού πλοίου, προκαλώντας τον θάνατο ενός Τούρκου άρχοντα. Ο Σπήλιος προσπαθεί να κρατήσει μυστική την εμπλοκή του στο συμβάν, αλλά αποτυγχάνει.

Η Μάγισσα – Ο Σπήλιος δολοφονείται

Οι Τούρκοι μαθαίνουν για την ευθύνη των Γερακαρήδων και αποφασίζουν να εκδικηθούν. Επιθέσεις και σχέδια δολοφονίας εναντίον τους από τον Εμρέ αποδεικνύονται αναποτελεσματικά, καθώς αποτυγχάνει να δολοφονήσει τον Σπήλιο. Στη συνέχεια, ο Εμρέ προειδοποιεί τους καπετάνιους για την πρόθεση των Τούρκων να επιτεθούν στη Μάνη. Η προειδοποίηση αυτή προκαλεί συναγερμό, καθώς όλοι προσπαθούν να προφυλαχθούν, φοβούμενοι την έναρξη ενός αιματηρού πολέμου με αβέβαιες συνέπειες.

Αντιμετωπίζοντας την απειλή της τουρκικής επίθεσης, οι Γερακάρηδες εγκαταλείπουν τον πύργο τους και ολόκληρη η οικογένεια κρύβεται. Η κατάσταση δεν δείχνει να οδεύει προς ταχεία λύση, καθώς οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του άρχοντα. Στον πύργο των Λασκαραίων, επίσης, επικρατεί αναταραχή και φόβος λόγω των εξελίξεων. Παράλληλα, η οικογένεια των Λασκαραίων αντιμετωπίζει τα δικά της γεγονότα που αναστατώνουν την καθημερινότητα και την ηρεμία της.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας και αγωνίας, οι δύο οικογένειες πρέπει να βρουν τρόπους για να επιβιώσουν και να προστατεύσουν τα μέλη τους. Η αγωνία για το μέλλον και η φοβία για την εκδίκηση των Τούρκων πλανώνται βαριά πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων, αφήνοντας ένα σκηνικό γεμάτο αγωνία και αναμονή για τις επόμενες κινήσεις των αντιπάλων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά