Η Μάγισσα – Ο Νεανικός έρωτας της Πανδώρας επιστρέφει

Η Μάγισσα – Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του serfare.com, τα νέα επεισόδια της σειράς “Φλεγόμενη Καρδιά” φέρνουν μεγάλες ανατροπές. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 ξεκινά τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, υποσχόμενος δράση, μυστικά και έρωτες. Ένας από τους κεντρικούς έρωτες αφορά την Πανδώρα και τον Σίλβιο, και υπόσχεται να καθηλώσει τους θεατές.

Η Μάγισσα – Ο Νεανικός έρωτας της Πανδώρας επιστρέφει

Μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σειράς “Η Μάγισσα” τον Ιούνιο, το κοινό ανυπομονούσε για την επιστροφή με ένα prequel. Η Μαρία Κίτσου, γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, επιστρέφει ως Πανδώρα Μοντιλιάνι. Ο χαρακτήρας της πυροδοτεί την αρχή ενός πολέμου ανάμεσα στο καλό και το κακό, με φόντο έναν απαγορευμένο έρωτα. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Μάνη το 1710, όπου ο έρωτας της Πανδώρας για τον παντρεμένο Σίλβιο Εσπόζιτο, τον Ενετό διοικητή της περιοχής, προκαλεί αναταραχή.

Οι Εσπόζιτο είναι σεβαστοί στην τοπική κοινωνία λόγω της δικαιοσύνης και της γενναιοδωρίας τους. Όλα ξεκινούν με την άφιξη του Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του, Πανδώρας, στο Πύργο των Λασκαραίων. Η υποδοχή τους γίνεται με μεγαλοπρέπεια και ένα μεγάλο γλέντι ετοιμάζεται. Στη γιορτή συμμετέχει η Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός που εντυπωσιάζει με τις φωτιές της. Όταν η Πανδώρα παρακολουθεί τον Σίλβιο, θυμάται τον πρώτο της έρωτα και νιώθει να αναζωπυρώνεται η αγάπη της γι’ αυτόν. Η Λεώνη, με τα μαγικά της κόλπα, δημιουργεί μια έντονη οπτική εμπειρία για την Πανδώρα, την οποία επηρεάζει.

Της λέει ότι βλέπει τον πόθο της για τον Σίλβιο, και η Πανδώρα, θολωμένη από το πάθος, αποφασίζει να ακολουθήσει τις συμβουλές της. Έτσι, μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια, αναζητώντας τον τρόπο να κερδίσει ξανά την καρδιά του Σίλβιο. Ωστόσο, αποκαλύπτεται ότι η Πανδώρα δεν είναι μάγισσα όπως πιστεύουν οι άλλοι. Εμπνέεται από τα μαγικά της Λεώνης και το παιχνίδι αυθυποβολής θα την οδηγήσει σε ανεπιθύμητες συνέπειες. Παράλληλα, θα δούμε πως η Λεώνη δεν έχει τις ικανότητες της Θεοφανώ, και η εξέλιξη των γεγονότων θα αποκαλύψει περισσότερα για την πραγματική φύση των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ