Η Μάγισσα – Ο Μισέλ βάζει στο μάτι τον θησαυρό των Γερακάρηδων

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο χαρακτήρας του Μισέλ θα εφαρμόσει ένα παράτολμο σχέδιο που θα αναστατώσει τα πάντα. Κανένα μυστικό δεν μπορεί να παραμείνει κρυφό για μεγάλο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα όσον αφορά τη Θεοφανώ, η οποία έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών.

Η Μάγισσα – Ο Μισέλ βάζει στο μάτι τον θησαυρό των Γερακάρηδων

Σύμφωνα με το ρεπορταζ, η Δαμιανή και η Πολυξένη παρακολουθούν προσεκτικά την Θεοφανώ, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτούν μια αδυναμία της στα σχέδια τους για να την απομακρύνουν ή ακόμα και να την εξοντώσουν. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Θεοφανώς, επιδιώκει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της, αναπτύσσοντας ένα όραμα για το μέλλον τους.

Ωστόσο, το μυστικό της Θεοφανώς φαίνεται να κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, καθώς η νέα της εγκυμοσύνη θα γίνει γνωστή, δημιουργώντας αναταραχή στον πύργο των Λασκαρέων. Παρά την παραίτηση του, ο Μιχαήλ παραμένει ο μεγάλος άρχοντας και πιστεύει ότι ο γάμος της Θεοφανώς με τον Φρίξο πρέπει να επισπευσθεί για λόγους τιμής, αγνοώντας τα αισθήματα του Μάρκου που αντιδρά με μεγάλο μένος στην ιδέα αυτή. Ο Μάρκος, αδυνατώντας να δεχτεί αυτήν την εξέλιξη, αναζητά λύσεις και αποφασίζει να διεκδικήσει ό,τι θεωρεί ότι του ανήκει: τη Θεοφανώ και το παιδί τους.

Είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ συγκρούεται με τον Αντρέι, και αυτή η σύγκρουση οδηγεί σε αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αναταραχή. Εν τω μεταξύ, η Ποτούλα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την επίθεση των Γερακάρηδων, οι οποίοι προσπαθούν να την απειλήσουν, ενώ ο Μισέλ εφαρμόζει το δικό του παράτολμο σχέδιο με στόχο τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά