Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ ζητά πίσω το δαχτυλίδι της αρχηγίας

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα μαρτυρήσουμε συγκλονιστικές στιγμές καθώς οι εξελίξεις φέρνουν αναταραχές στην οικογένεια Λάσκαρη. Ο Μιχαήλ, αποφασισμένος να ανακτήσει την αρχηγία της οικογένειας, καλεί τον γιο του, τον Μάρκο, να του παραδώσει τη σπάθα και το δαχτυλίδι, συμβολία της ηγεσίας.

Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ ζητά πίσω το δαχτυλίδι της αρχηγίας

Ωστόσο, η έκκληση αυτή αντικρούεται από την αρνητική απάντηση του Μάρκου. Ο νεαρός αρνείται να υποχωρήσει, καθώς έχει αφιερωθεί στην προστασία της Θεοφανώς, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της κόντρας μεταξύ πατέρα και γιου. Εν τω μεταξύ, έξω από τον πύργο, ο κόσμος έχει στρατοπεδεύσει, απαιτώντας την αποχώρηση της Θεοφανώς. Ο Μιχαήλ, παρακολουθώντας τα γεγονότα, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να επανακτήσει την αρχηγία, απευθύνοντας έκκληση στον γιο του. “Φαίνεται πως δεν είσαι ακόμα έτοιμος να γίνεις καπετάνιος.

Δώσε μου πίσω τη σπάθα και το δαχτυλίδι, αναλαμβάνω ξανά την αρχηγία”, του λέει, αλλά ο Μάρκος αρνείται αποφασιστικά. “Αυτό δεν θα γίνει. Είπα ότι η Θεοφανώ θα μείνει, και μην τολμήσει να με παρακολουθεί κανείς σας”, απαντάει ο Μάρκος, σφραγίζοντας την απόφασή του. Η ένταση μεταξύ πατέρα και γιου αυξάνεται, καθώς ο Μιχαήλ δεν μπορεί να δεχθεί την αντίσταση του γιου του.

“Μάρκο, έλα στα συγκαλά σου, ξεχνάς ότι μιλάς στον πατέρα σου”, φωνάζει ο Μιχαήλ, αλλά ο Μάρκος δεν υποχωρεί. “Εγώ είμαι ο καπετάνιος πια και απαιτώ και από σένα να με σέβεσαι”, αντικρούει ο γιος, θέτοντας τους δύο τους σε αντιπαλότητα. Έτσι, ο πύργος των Λασκαρέων διαιρείται σε δύο στρατόπεδα, με την κόντρα πατέρα και γιου να εξελίσσεται σε μια ανεπίτρεπτη ένταση, επηρεάζοντας όχι μόνο την οικογένεια αλλά και το σύνολο του κόσμου γύρω τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά