Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ βάφει τα χέρια του με αίμα

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, πρόκειται να δούμε εξαιρετικά σημαντικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν το κοινό. Ο Μιχαήλ, ο κεντρικός χαρακτήρας, θα προχωρήσει σε μια πράξη που θα αναστατώσει τα πράγματα: θα δολοφονήσει τον Τζανέτο. Ταυτόχρονα, ο Κανέλλος θα μάθει την αλήθεια για κάτι που πίστευε ότι είχε ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια.

Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ βάφει τα χέρια του με αίμα

Για χρόνια, ο Τζανέτος είχε θεωρηθεί νεκρός και ο Κανέλλος είχε πιστέψει ότι είχε βρει το τέλος του και είχε ταφεί. Ωστόσο, η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική. Ο Τζανέτος είχε επιβιώσει και ζούσε κρυμμένος σε μια σπηλιά από την οικογένεια Λάσκαρη. Η κατάσταση αυτή άλλαξε όταν ο ρασοφόρος αποφάσισε να αποκαλύψει την παρουσία του Τζανέτου στον πύργο των Λασκαραίων. Εκτός από αυτό, ο Μιχαήλ, φοβούμενος ότι θα χάσει την κυριαρχία του, αποφασίζει να στείλει τον Κανέλλο μαζί με τον Μανώλη στον πύργο ενός αιμοσταγούς άρχοντα για να τιμωρηθούν.

Στη συνέχεια, ο Τζανέτος, γνωστός και ως ο ρασοφόρος, πραγματικά χάνει τη ζωή του, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Αυτή η εξέλιξη προκαλεί έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τον Αντρέι, αλλά και από τον Κανέλλο, που αντιλαμβάνεται την αλήθεια για τον χαμένο του αδελφό. Αυτό οδηγεί σε έκρηξη οργής από τον Κανέλλο κατά του Μιχαήλ.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά