Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ μπαίνει σε δίλλημα – Αυτός είναι ο διάδοχος

Η Μάγισσα – Εκεί που ο Μιχαήλ είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα, ξαφνικά βρίσκεται να χάνει την αξιοπιστία του. Η δολοφονία του εγγονού του, οι καβγάδες της Δαμιανής με την Αναστασία, οι συναντήσεις με τη σύγκρισή του, η απιστία της νύφης του με τον γιο του, και ο (δεύτερος) θάνατος του Τζανέτου που προκαλεί την αντίδραση του Κανέλλου, τον οδηγούν στα όριά του.

Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ μπαίνει σε δίλλημα – Αυτός είναι ο διάδοχος

Αναρωτιέται αν κάνει λάθος και πώς μπορεί να διορθώσει αυτά τα λάθη. Αλλά φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που έχει συμβεί. Ετσι, αποφασίζει να παραιτηθεί από τον ρόλο του καπετάνιου της οικογένειας Λάσκαρη. Στον πύργο των Λασκαραίων, ο Μιχαήλ παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες, ενώ στους Γερακάρηδες η Κυπριανή έχει φέρει αναταραχή. Προτρέπει τον Σπήλιο να εγκαταλείψει τη Μάνη με την οικογένειά του.

Παράλληλα, προσπαθεί να πείσει τους κατοίκους της περιοχής να σταθούν στο πλευρό του Σπήλιου ενάντια στους Τούρκους. Ωστόσο, ο Σπήλιος επιτίθεται ήδη, και ο Εμρέ δέχεται επίσκεψη από τον προδότη Πετρούνη. Οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ για το αν θα ενωθούν με τους Γερακάρηδες κατά των Τούρκων. Αλλά ο Μιχαήλ, αντί να ακολουθήσει τους άλλους, σκέφτεται ότι ίσως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του εγγονού του. Αυτή η σκέψη τον στοιχειώνει με ενοχές.

Καθώς όλοι περιμένουν την απόφασή του για τους Γερακάρηδες, εκείνος ανακοινώνει ότι ήρθε η στιγμή να παραδώσει τη σκυτάλη. Το σοκ είναι τεράστιο, καθώς θα αναγκαστεί να επιλέξει ποιος από τους δύο γιους του θα αναλάβει. Την ίδια νύχτα, ο Μάρκος αναλαμβάνει τα ηνία, ξανά φέρνοντας τον Τζανή αντιμέτωπο με τη ζήλια για τον αδελφό του.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά