Η Μάγισσα – Ο Μάρκος ξεγελάει το θάνατο την τελευταία στιγμή

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ βιώνει μια σημαντική στιγμή όταν βλέπει ένα ακόμη όραμα. Αυτό το όραμα τη συγκλονίζει βαθιά, καθώς σχετίζεται με τον άνθρωπο που αγαπά περισσότερο απ’ ό,τι τίποτα άλλο στη ζωή της, τον Μάρκο. Σε αυτό το όραμα, βλέπει τον Μάρκο να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, και αισθάνεται αδύναμη επειδή δεν γνωρίζει πώς μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του.

Η Μάγισσα – Ο Μάρκος ξεγελάει το θάνατο την τελευταία στιγμή

Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή, ο Μάρκος, χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το όραμα της Θεοφανώ, πίνει από μια κανάτα με δηλητηριασμένο νερό που αρχικά είχε προοριστεί για την Θεοφανώ. Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή καθώς η δηλητηρίαση είναι θανάσιμη. Όλοι στον πύργο είναι σοκαρισμένοι από την κατάσταση, αλλά κανείς δεν νιώθει τόσο έντονα όσο η Θεοφανώ. Αυτήν τη στιγμή, αυτοκατηγορεί τον εαυτό της γιατί δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον κίνδυνο που αντιμετώπισε ο Μάρκος, παρά το όραμα που είδε.

Ταυτόχρονα, ο Πετρούνης περιμένει την απόφαση της γιαγιάς του, της Κυπριανής, και της νύφης του, αν θα μπορέσει να μείνει μαζί τους και να συμμετάσχει στην οικογενειακή τους δραστηριότητα. Παράλληλα, ο Εμρέ, μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων, προειδοποιεί τους καπετάνιους ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται να επιτεθούν στη Μάνη, δημιουργώντας μια ακόμη πηγή ανησυχίας και αναστάτωσης.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, ο ρασοφόρος αποφασίζει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του, μια κίνηση που όμως θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες που δεν είχε λάβει υπόψη. Τα γεγονότα αυτά δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων. Εν τω μεταξύ, η Ρηνιώ είναι σίγουρη πως ο Μάρκος έχει γίνει θύμα της κακόβουλης πρόθεσης της Μεταξίας, η οποία επιχείρησε να δηλητηριάσει τη Θεοφανώ αλλά ατύχησε και πληγώνει τον ίδιο της τον άντρα.

Αντιμετωπίζει αυτές τις υποψίες με ανοιχτό τρόπο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων. Ευτυχώς, η περιπέτεια του Μάρκου έχει ευνοϊκό τέλος, και αυτό ανακουφίζει την οικογένειά του, ειδικά τη Θεοφανώ, που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον αγαπημένο της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά