Η Μάγισσα – Ο Μάρκος σκληραίνει και της φέρεται σαν σκουπίδι

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικές. Ο χαρακτήρας του Μάρκου θα παίξει καίριο ρόλο, καθώς εκείνος φαίνεται να συμπεριφέρεται απάνθρωπα έναντι της Θεοφανούς, προκαλώντας την ακόμη περισσότερο ψυχολογικά. Η Θεοφανώ επιστρέφει στον Πύργο των Λασκαραίων, υποβάλλοντας σε δεύτερη ανάκριση λόγω των οραμάτων της.

Η Μάγισσα – Ο Μάρκος σκληραίνει και της φέρεται σαν σκουπίδι

Η Μεταξία είναι πεπεισμένη πως είναι η δολοφόνος του παιδιού της, αλλά ο Φρίξος την υποστηρίζει και επιλέγει να πιστέψει στο νέο όραμά της, επιδιώκοντας να αποκαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο. Η επίθεσή της στην Αγαθή θέτει την Θεοφανώ σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να κατανοήσει την κατάσταση. Η παρουσία της στο μοναστήρι και οι επίμονοι βλέμματα των μοναχών επιδεινώνουν την κατάστασή της.

Η επίσκεψη του Μάρκου επιδεινώνει την κατάσταση, καθώς οι δηλώσεις του την απογοητεύουν. Η απόφασή του να απομακρυνθεί από τους Γερακάρηδες και να μην τους υποστηρίξει στον πόλεμο με τους Τούρκους ανατρέπει τα πάντα. Η Μεταξία βρίσκεται στη μέση, ανάμεσα στις δύο οικογένειες, αισθάνεται παρείσακτη και αποφεύγει την ένταση, αναζητώντας παρηγοριά στον Τζανή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνάντηση της Θεοφανούς και του Μάρκου στο κελάρι του Πύργου των Λασκαρέων δεν είναι ιδιωτική. Η Κερασίνα, απροσδόκητα μάρτυρας της συνάντησής τους, διατηρεί σιωπή, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψει τα γεγονότα. Η επιστροφή της Θεοφανούς στον πύργο δεν είναι απλή, καθώς η εμπειρία της την έχει αλλάξει βαθιά.

Πριν την επιστροφή της, ένα νέο όραμα της αποκαλύπτει τον δολοφόνο του βρέφους. Ωστόσο, ούτε οι σύμμαχοι της είναι διατεθειμένοι να την πιστέψουν αυτή τη φορά. Έπειτα από την ομολογία της μπροστά στο ιερατείο, υποβάλλεται σε δεύτερη ανάκριση, λογοδοτώντας για τα οράματά της. Οι Λασκαραίοι γνωρίζουν πλέον το μεγάλο μυστικό της και την αντιμετωπίζουν με καχυποψία και φόβο. Η Μεταξία πιστεύει στην ενοχή της Θεοφανούς και αποφασίζει να μην την αφήσει ατιμώρητη.

Η επιστροφή της διαδίδεται γρήγορα στον πύργο, και όλο το προσωπικό μαθαίνει για τα οράματα της που αποκαλύπτουν το παρελθόν και το μέλλον. Ορισμένοι την πιστεύουν, άλλοι τη θεωρούν απατεώνισσα, ενώ άλλοι αντιμετωπίζουν το θέμα με δέος και τρόμο. Οι δύο άνθρωποι που ήταν πάντα κοντά της, ο Φρίξος και ο Μάρκος, έχουν εντελώς αντίθετη στάση απέναντί της. Ο Μάρκος, επιβαρυμένος με το βάρος της νέας του θέσης, απομακρύνεται από την Θεοφανώ, ενώ ο Φρίξος αποφασίζει να την υποστηρίξει στη νέα της προσπάθεια να αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο. Ένας αναπάντεχος σύμμαχος θα συμμετάσχει στα σχέδιά τους, παίζοντας καθοριστικό ρόλο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά