Η Μάγισσα – Ο Μάρκος κάνει γυναίκα του την Θεοφανώ

Η Μάγισσα – Η συνέχεια της σειράς υπόσχεται να είναι πραγματικά ανατρεπτική, καθώς η Θεοφανώ ανακοινώνει ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, ο Μάρκος δεν μπορεί να αντέξει τη σκέψη ότι κάποιος άλλος ενδέχεται να μεγαλώσει το παιδί του, και αποφασίζει να κάνει τη Θεοφανώ συγκρία του.

Η Μάγισσα – Ο Μάρκος κάνει γυναίκα του την Θεοφανώ

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς φέρνει αναταραχές στον πύργο των Λασκαραίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η Θεοφανώ, ωστόσο, κατανοεί ότι αν μάθει κάποιος ποιος είναι ο πατέρας, τόσο αυτή όσο και ο Μάρκος θα αντιμετωπίσουν σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό, εμπιστεύεται την είδηση μόνο στον πιστό της φίλο, τον Φρίξο. Για να την βοηθήσει, ο Φρίξος αναλαμβάνει την ευθύνη και ανακοινώνει ότι σκοπεύει να παντρευτεί τη Θεοφανώ, που είναι έγκυος με το παιδί του.

Η ανακοίνωσή του προκαλεί έκπληξη σε όλους στον πύργο, ενώ ο Μάρκος δεν μπορεί να αντέξει τη σκέψη ότι κάποιος άλλος θα μεγαλώσει το παιδί του. Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει τη δική του επανάσταση, αντιτίθεται στον πατέρα του και ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει συγκρία του, κάτι που αφήνει όλους άφωνους.

Έτσι, η Θεοφανώ βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, αντίστοιχη με αυτή της μητέρας της, που ζει στη σκιά της Δαμιανής. Αν και αγαπά περισσότερο τη Θεοφανώ, θα γίνει η δεύτερη νόμιμη σύζυγός του Φρίξου, το οποίο θα έχει σοβαρές συνέπειες για όλους τους χαρακτήρες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά