Η Μάγισσα – Ο Μάρκος γυρίζει πλάτη στους Γερακάρηδες

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές, καθώς ο Μάρκος απογοητεύει για άλλη μια φορά τη Θεοφανώ. Το μυστικό της Θεοφανώς για τα οράματα γίνεται τώρα γνωστό σε ολόκληρο τον πύργο των Λασκαραίων, προκαλώντας διχόνοια. Ορισμένοι πιστεύουν σε αυτήν, ενώ άλλοι τη θεωρούν απατεώνισσα.

Η Μάγισσα – Ο Μάρκος γυρίζει πλάτη στους Γερακάρηδες

Ο Μάρκος τελικά στέκεται στο πλευρό των Γερακάρηδων στον πόλεμο, ενώ ο Αντρέι βρίσκεται κοντά σε μια αποκάλυψη για τον ίδιο. Ένα ακόμη όραμα επιτίθεται επιθετικά στη Θεοφανώ απέναντι στην Αγαθή, η οποία σοκάρεται από την έκταση του χαρίσματος της κοπέλας. “Τι μου συνέβη; Τι έγινε Αγαθή; Εγώ σου το έκανα αυτό; Δεν ξέρω τι να πω”, απολογείται η Αγαθή, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την επίθεση που δέχτηκε.

“Θεοφανώ, δεν ξέρω αν είναι τόσο αθώο όσο πιστεύουμε το χάρισμά σου”, της απαντά η Αγαθή, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση στη Θεοφανώ, που προσπαθεί να καταλάβει τι της συνέβη. Παράλληλα, στον πύργο των Λασκαραίων, ο Μάρκος έχει αναλάβει την ηγεσία της οικογένειας μετά την παραίτηση του Μιχαήλ. Φέρνει αναστάτωση αποφασίζοντας να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους.

“Αυτό είναι τρέλα! Δεν θα αφήσεις έτσι τους γονείς μου να πεθάνουν, Μάρκο, κάνε κάτι”, τον παρακαλεί η Μεταξία, ενώ ο Τζανής συμφωνεί. “Είμαστε σύμμαχοι. Σήμερα είναι στους Γερακάρηδες, αύριο θα είναι στον δικό μας πύργο”, του λέει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάρκος είναι αμετακίνητος στην απόφασή του. Αργότερα, επισκέπτεται την Θεοφανώ στο μοναστήρι και την απογοητεύει για δεύτερη φορά όσον αφορά το παιδί.

“Ο πατέρας μου μου έδωσε τη θέση του. Δεν μπορούμε να φύγουμε τώρα, οι Τούρκοι πλησιάζουν στη Μάνη. Πρέπει να μείνεις εδώ για να είσαι ασφαλής, εσύ και το παιδί”, της λέει. Ωστόσο, εκείνη του απαντάει: “Έκανα μεγάλο λάθος που σε εμπιστεύτηκα ξανά”.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά