Η Μάγισσα – Ο Μάρκος χαροπαλεύει

Η Μάγισσα – Ο Κανέλλος, με τη βοήθεια του Αντρέι, επισκέπτεται το Γύθειο, αποφασισμένος να ανακαλύψει απαντήσεις σχετικά με τον αδελφό του. Τα βήματά του προς την αναζήτηση της αλήθειας είναι σθεναρά και αδιαπραγμάτευτα.

Η Μάγισσα – Ο Μάρκος χαροπαλεύει

Από την άλλη πλευρά, η Μεταξία αρχίζει να ανησυχεί για τον Μάρκο, καθώς υποψιάζεται ότι συναντιέται κρυφά με τη Θεοφανώ. Παρόλο που προσπαθεί να μην της δίνει δικαιώματα, εκείνη αισθάνεται ότι υπάρχει ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους και αποφασίζει να αναλάβει δραστικά μέτρα. Αφού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει απευθείας τον άντρα της, επιτίθεται στη Θεοφανώ, την οποία θεωρεί πιο αδύναμη λόγω της θέσης της.

Στο μεταξύ, η Σιμώνη ενημερώνει την Αγάθη για όσα συνέβησαν με τη Θεοφανώ στη σπηλιά και εγκαταλείπει τον πύργο. Η ζωή της Θεοφανώς αρχίζει να παίρνει απρόσμενη τροπή. Γνωστό είναι ότι η υπηρέτρια των Λασκαραίων, με το σπάνιο χάρισμα, έχει προκαλέσει πολλές αντιπάθειες μέσα στον πύργο. Μάλιστα, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, η παρουσία της έχει γίνει εξαιρετικά ενοχλητική για κάποιους.

Υπάρχει, όμως, ένα άτομο που είναι αποφασισμένο να την απομακρύνει και εκτελεί το σχέδιο δολοφονίας της με μια δηλητηριασμένη κανάτα γεμάτη νερό. Αναμένεται ότι αυτή η επίθεση θα οδηγήσει τη Θεοφανώ στον θάνατο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχε σχεδιάσει, καθώς η κανάτα φτάνει στα χέρια του Μάρκου. Ο ίδιος, χωρίς να το γνωρίζει, πίνει το δηλητήριο που προοριζόταν για τη Θεοφανώ. Ο πρωτότοκος γιος του Λάσκαρη, χωρίς να έχει επίγνωση του γεγονότος, σώζει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ, ενώ ο ίδιος βρίσκεται να χαροπαλεύει.

Νέες τραγωδίες συνταράσσουν τον πύργο των καπεταναίων. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και αναρωτιούνται ποιος θα μπορούσε να επιθυμεί τον θάνατο του Μάρκου, αφού δεν έχουν γνώση του τραγικού λάθους που οδήγησε στην κατάσταση αυτή. Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις, καθώς συνειδητοποιεί ότι το δηλητήριο ήταν προορισμένο για εκείνη. Τώρα πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τον αγαπημένο της και να ανακαλύψει την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά