Η Μάγισσα – Ο λόγος που σκότωσε το εγγόνι της

Η Μάγισσα – Ο χρόνος γυρίζει πίσω στον Αύγουστο του 1816. Μετά από την έκρηξη ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία, το κρύο και η καταχνιά έχουν καταπιεί τη Μάνη, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, που υποφέρει από πείνα, λιμό και τρόμο για το μέλλον!

Η Μάγισσα – Ο λόγος που σκότωσε το εγγόνι της

Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, βρίσκονται σε πόλεμο και κανείς δεν βγαίνει κερδισμένος από αυτόν. Η Γερακίνα, όμως, καλείται να δώσει τη μεγάλη λύση που θα τερματίσει την έχθρα ανάμεσα στις οικογένειες, προωθώντας φυσικά τα συμφέροντα τον Γερακάρηδων: «Θα παντρέψουμε την κόρη μας με τον Μάρκο για  καλύτερο μέλλον, αλλά και το δικό μας! Είναι η καλύτερη λύση, άντρα μου, άκουσέ με», λέει στον Σπήλιο, ο οποίος αρχικά αντιδρά: «Θα δώσω τη μοναχοκόρη μου στον γιο του εχθρού μου; Έχεις τρελαθεί, γυναίκα, τι είναι αυτά που λες».

Εκείνη επιμένει: «Το καλύτερο μέλλον θα έχει η θυγατέρα μας! Ο γιος του Λάσκαρη είναι ο κληρονόμος, σ’ αυτόν θα περάσουν όλα μια μέρα! Έτσι θα εξασφαλίσουμε στην κόρη μας το καλύτερο μέλλον, αλλα η δική μας οικογένεια θα επωφεληθεί από αυτό». Ο Σπήλιος πείθεται και πάνε στον πύργο των Λασκαραίων για να μιλήσει με τον Μιχαήλ για τα παντρολογήματα των παιδιών τους. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο οικογένειες πραγματοποιείται και ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας, ύστερα από πρόταση της Γερακίνας, θα δώσει τέλος σε μια αντιπαλότητα που δεν θα είχε κανέναν νικητή.

Όμως εκεί είναι που θα γεννηθεί ένας παράνομος έρωτας, που θα φέρει και τον όλεθρο. Η Μεταξία γνωρίζει τον Τζανή και κανείς από τους δύο δεν αντιστέκεται στο πάθος του. Οι κρυφές συναντήσεις τους γίνονται αντιληπτές από την Πολυξένη, η οποία ενημερώνει τη Δαμιανή! Λίγο καιρό αργότερα, η είδηση πως η Μετααξία είναι έγκυος προκαλεί πανικό στη Δαμιανή που δεν γνωρίζει αν είναι του Μάρκου ή του Τζανή, ωστόσο κάνει υπομονή μέχρι τη γέννηση του μωρού! Όταν τελικά αυτό γεννιέται, η ίδια μαζί με την Πολυξένη σκοτώνουν το βρέφος για να προστατεύσει η Δαμιανή, όπως σκέφτηκε η ίδια, τα δυο της αγόρια!

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά