Η Μάγισσα – Ο Ηλίας Μελέτης σε ρόλο έκπληξη

Η Μάγισσα – Ο Ηλίας Μελέτης, αφού είχε δώσει τα χέρια για τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» για την επόμενη σεζόν, αντιμετώπισε μια αναπάντεχη πρόκληση. Παρόλο που είχε ανακοινωθεί μέσω δελτίου Τύπου ο ρόλος του και το καστ της σειράς, ο ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση.

Η Μάγισσα – Ο Ηλίας Μελέτης σε ρόλο έκπληξη

Μια νέα και πιο δελεαστική πρόταση ήρθε στον Ηλία Μελέτη, η οποία δεν άφησε περιθώρια αμφιβολιών. Αντί να ενσωματωθεί στη δραματική σειρά εποχής «Αγιος έρωτας» του ALPHA, επέλεξε να γίνει ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά». Στο πλευρό της Μαρίας Κίτσου, θα υποδυθεί έναν ρόλο που αναμένεται να σημαδέψει την καριέρα του, υπό τη σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου και με σενάριο από τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη.

Η αλλαγή αυτή αποδεικνύεται ότι στην καριέρα ενός ηθοποιού, οι απρόβλεπτες ευκαιρίες μπορούν να αποδειχθούν ουσιώδεις. Αν και αρχικά είχε επιλεγεί να πρωταγωνιστήσει σε άλλη παραγωγή, η αλλαγή αυτή συνοδεύεται από την ανυπομονησία για την πρόκληση που επιφέρει η νέα σειρά. Μένει να δούμε τον ρόλο που θα έχει ο ηθοποιός στη σειρά και τα βήματα του σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ