Η Μάγισσα – Ο διάδοχος έρχεται απο τα σπλάχνα της

Η Μάγισσα – Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, η νέα κυρία των Λασκαραίων εισβάλλει δυναμικά και ανατρέπει τις ισορροπίες. Η ηθοποιός Ελευθερία Κοντογεώργη αναλαμβάνει τον ρόλο της γοητευτικής συζύγου του Νικήτα Λάσκαρη, ο οποίος συμμετείχε στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο.

Η Μάγισσα – Ο διάδοχος έρχεται απο τα σπλάχνα της

Ο Γιάννης Ποιμενίδης θα ερμηνεύσει τον Νικήτα Λάσκαρη, προπάππο του Μιχαήλ Λάσκαρη. Η νέα γυναίκα του Λάσκαρη φέρνει αναταραχή καθώς είναι έγκυος και θα αναδείξει τον διάδοχο, προκαλώντας έτσι πολλές ερωτήσεις: Θα είναι η νέα Δαμιανή ή κάτι εντελώς διαφορετικό; Η σειρά θα εστιάσει επίσης στη ρήξη ανάμεσα στον Νικήτα Λάσκαρη και τον Μήτρο Γερακάρη. Ο Μήτρος Γερακάρης, προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του κυρίαρχο του Πόρτο Κάγιο. Ως ικανότατος πειρατής, έχει εγκαταλείψει τη θάλασσα και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες, γύρω από το οποίο έχει σχηματίσει μια ομάδα για να ελέγχει την περιοχή.

Ο ρόλος του Μήτρου Γερακάρη θα ερμηνευτεί από τον Σπύρο Τσεκούρα. Αυτές οι εξελίξεις αναμένονται να δημιουργήσουν έντονο ενδιαφέρον και πολλές ανατροπές, διαμορφώνοντας την κατεύθυνση της σειράς και ενισχύοντας την ένταση της αντιπαλότητας που διατρέχει την ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ