Η Μάγισσα – Ο ασκός του Αιόλου Ανοίγει

Η Μάγισσα – Στη σειρά, μια νύχτα γεμάτη τραγωδία έρχεται και ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στον πύργο των Λασκαραίων αποκαλύπτοντας ένα σκοτεινό μυστικό. Οι εξελίξεις είναι τραγικές, και η Κυπριανή, αν και ανυπομονεί να βρει την Θεοφανώ, αντιμετωπίζει την αβεβαιότητα.

Η Μάγισσα – Ο ασκός του Αιόλου Ανοίγει

Η Θεοφανώ, σε συνεργασία με ένα μικρό κορίτσι, ξεκινά να χτίζει τη νέα της ζωή, ενώ ο Μισέλ καταφεύγει στον πύργο των Λασκαραίων για να αποφύγει την οργή του Θράσου. Η συνάντηση του Αντρέι με τον πατέρα του Βρώτσου εξελίσσεται σε τραγωδία, ενώ ένα κρυμμένο μυστικό είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Η Θεοφανώ, αποφασισμένη να δώσει νόημα στη ζωή της, καταβάλλει προσπάθειες επιβίωσης. Η Κερασίνα, αντιμετωπίζοντας το μυστικό που στοιχειώνει πολλές ζωές, βρίσκεται αντιμέτωπη με την αναπόφευκτη έκρηξη της.

Σε αυτό το σκοτεινό παρασκήνιο, η αναταραχή και η αποκάλυψη των μυστικών φέρνουν τη ζωή στο χείλος του γκρεμού. Ο πόνος και ο παραλογισμός κυριαρχούν, δημιουργώντας  σε ένα παζλ από ανθρώπινες μοίρες που απεικονίζει την πραγματικότητα του πόλεμου και της απώλειας. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ