Η Μάγισσα – Ο Αντρέι θυσιάζεται για χάρη της

Η Μάγισσα – Τα νέα επεισόδια της σειράς προβλέπονται καθηλωτικά, καθώς ο Αντρέι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, αλλά αποφασισμένος να προστατεύσει τη Θεοφανώ. Με ένα παράτολμο σχέδιο, επιχειρεί να απαγάγει την Θεοφανώ από τον πύργο, με σκοπό να τη φυγαδεύσει σε ένα ασφαλές μέρος, όπου θα μπορέσει να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η Μάγισσα – Ο Αντρέι θυσιάζεται για χάρη της

Η απουσία της Θεοφανώς από τον πύργο προκαλεί πανικό, καθώς και η αιφνίδια εξαφάνιση του Αντρέι. Ο Μάρκος, εξοργισμένος, έχει την πρόθεση να εκδικηθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Η ζωή του Αντρέι βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς οι Λασκαραίοι νιώθουν προδομένοι από τον ίδιο, που παρά την φιλοξενία τους, τους προξένησε μπελάδες και αναταραχή.

Παρά ταύτα, ο Αντρέι δεν υποχωρεί. Αποφασισμένος να σώσει τη Θεοφανώ, είναι έτοιμος να θυσιάσει ακόμη και τη ζωή του γι’ αυτήν. Οι συναισθηματικές του δεσμοί με την Θεοφανώ τον οδηγούν σε αποφασιστικές ενέργειες, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει. Θα καταφέρει ο Αντρέι να εκτελέσει το παράτολμο σχέδιό του και να απαγάγει την Θεοφανώ από τον πύργο; Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος ανακαλύψει την εξαφάνισή της και τον επικείμενο κίνδυνο για τον Αντρέι;

Τι θα σημαίνει η απόφαση του Αντρέι να θυσιάσει τη ζωή του για να προστατεύσει την Θεοφανώ για τη σχέση τους; Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, καθώς οι συναισθηματικοί δεσμοί μεταξύ τους εντείνονται; Και τέλος, ποιες είναι οι συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν όλοι μετά από αυτές τις αποφάσεις και εξελίξεις; Περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ