Η Μάγισσα – Ο Αντρέι σπέρνει τη διχόνοια στους Λασκαραίους

Η Μάγισσα – Ο Αντρέι και ο Τζανής βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση που φέρνει απρόβλεπτες συνέπειες. Δεν κρύβουν την αντιπάθεια που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Η αντιπαράθεσή τους αρχίζει με την ερώτηση του Αντρέι προς τον Τζανή: “Γιατί είπες στον θείο μου για εμένα και τη Μεταξία; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να επεμβαίνεις στις ζωές μας; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;”.

Η Μάγισσα – Ο Αντρέι σπέρνει τη διχόνοια στους Λασκαραίους

Ο Τζανής απαντά ότι έκανε αυτή την επιλογή, γιατί πίστευε πως ο θείος του έπρεπε να γνωρίζει τα γεγονότα προκειμένου να προλάβει μια πιθανή κρίση πριν αυτή ξεσπάσει. Παράλληλα, ο Αντρέι υποψιάζεται ότι ο δολοφόνος του βρέφους είναι κάποιος από την οικογένεια Λάσκαρη, πράγμα που σοκάρει τον Κανέλλο. Συγκεκριμένα, κατηγορεί τον Τζανή ως τον πιθανό δράστη και τον μόνο που είχε κίνητρο να μην θέλει την εμφάνιση ενός διαδόχου στην οικογένειά του, είτε λόγω της έχθρας του προς τον Μάρκο, είτε λόγω του έρωτά του για τη Μεταξία.

Εν τω μεταξύ, η Μεταξία εμπλέκεται σε μυστικά και αποφάσεις που οδηγούν τον Τζανή σε άκρες καταστάσεις. Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τον πραγματικό λόγο της παρουσίας του στη Μάνη. Ο Μιχαήλ επιθυμεί να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας, αλλά ο Αντρέι έχει διαφορετική άποψη.Οι συγγενείς ενός ναύτη που έχασε τη ζωή του στο κούρσεμα του Σπήλιου αναζητούν εκδίκηση, και η κατάσταση επιδεινώνεται μεταξύ των δύο οικογενειών.

Η συνάντηση μεταξύ των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων εξελίσσεται σε μάχη με έναν μόνο νικητή να αναδεικνύεται. Ωστόσο, μια μυστική συμφωνία μεταξύ του Σπήλιου, του Μιχαήλ και του Δραγουμάνου αποτρέπει μια νέα εκδίκηση, αν και οι επιπτώσεις της είναι απρόβλεπτες. Επιπλέον, ο Σπήλιος αποκτά ένα διαφορετικό χαρακτήρα, ενώ η Θεοφανώ έχει ένα νέο όραμα που αποκαλύπτει τον δολοφόνο του βρέφους, όπως τον επιθυμεί ο Μιχαήλ.

Αυτό το μυστικό το συζητά με τον Φρίξο, στον οποίο εμπιστεύεται. Της λέει πως είδε τον δολοφόνο του βρέφους, και συγκεκριμένα αναγνωρίζει τον Βρώτσο. Φοβισμένη, τον ρωτά τι πρέπει να κάνουν. Ο Φρίξος την καθησυχάζει, λέγοντάς της ότι πρέπει να είναι βέβαιη για την ταυτότητα του δράστη προτού ενημερώσει τον αφέντη. Αναφέρει ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί η περίπτωση του Παναγή, και πρέπει να αποφύγουν να κατηγορήσουν άδικα κάποιον.

Έτσι, αποφασίζουν να σχεδιάσουν προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο θα αποκαλύψουν τον δράστη του εγκλήματος, αλλά τα πράγματα μπορεί να πάνε εναντίον τους, καθώς τώρα όλοι υποψιάζονται ότι είναι οι υπεύθυνοι για τον φόνο του βρέφους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά