Η Μάγισσα – Ο Αντρέι Νόθο παιδί των Λασκαραίων

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο χαρακτήρας Αντρέι θα αντιμετωπίσει μια σημαντική αποκάλυψη. Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που θα πραγματοποιήσει, θα ανακαλύψει ότι είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη. Η αυτή πληροφορία θα φέρει έναν νέο πυρετό στην εξέλιξη της πλοκής.

Η Μάγισσα – Ο Αντρέι Νόθο παιδί των Λασκαραίων

Η αποκάλυψη αυτή θα προβληθεί στους τηλεθεατές λίγο πριν τα Χριστούγεννα, δημιουργώντας ένα επιπλέον επίπεδο έντασης στη σειρά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Κανέλλος θα αποκαλύψει στον Αντρέι πολλές άγνωστες πτυχές από τη ζωή του αδερφού του που έχει πεθάνει. Μεταξύ άλλων, θα του αποκαλύψει τη σχέση του Τζανέτου με μία Σοφία, η οποία, στη συνέχεια, ο Αντρέι θα συνειδητοποιήσει πως είναι η μητέρα του.

Ξαφνικά, ο Αντρέι θα συνειδητοποιήσει ότι είναι ο πραγματικός κληρονόμος και αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη. Από τη σύνδεση των γεγονότων της ζωής του, θα φτάσει στην πραγματική αλήθεια που θα τον σοκάρει. Ανακαλύπτει ότι η μητέρα του είχε πράγματι σχέση με τον Τζανέτο, και όταν αυτός εξαφανίστηκε και υποτίθεται ότι πέθανε, η μητέρα του περίμενε το παιδί του.

Αυτή η αποκάλυψη θέτει ερωτήματα σχετικά με το πώς θα αντιδράσει ο υπόλοιπος πύργος στα νέα αυτά. Η πορεία του Αντρέι προς την ανακάλυψη της αλήθειας φαίνεται να θαυμαστά περίπλοκη, ενώ οι επιπτώσεις αυτής της ανακάλυψης στην ευρύτερη οικογένεια Λάσκαρη προβλέπονται συναρπαστικές και ανατρεπτικές.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά