Η Μάγισσα – Νύφη – Πεθερά στα μαχαίρια

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στη σειρά αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη ένταση, καθώς η Κυπριανή επιβάλλει την ανάγκη στη Γερακίνα να λάβει μια απρόσμενη απόφαση. Η αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων συνεχίζεται, και σε κάποια φάση, η Κυπριανή ενημερώνεται για τα όσα συμβαίνουν εκεί.

Η Μάγισσα – Νύφη – Πεθερά στα μαχαίρια

Ο Σπήλιος, μάλιστα, της αποκαλύπτει για την αρπαγή της Θεοφανώς, προκαλώντας σε αυτήν το ερώτημα πώς μια κοπέλα μπορεί να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις. Στη συνέχεια της σειράς, η Κυπριανή συγκλονίζεται από την αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ είναι έγκυος με το παιδί του Μάρκου. Αντί να παραμείνει αδρανής, αποφασίζει να μετακομίσει μόνιμα στον πύργο της οικογένειας, επιβάλλοντας στη Γερακίνα μια απόφαση που κανείς δεν περίμενε.

Παράλληλα, καθώς οι θρησκόληπτοι Τριβολαίοι αρπάζουν την Θεοφανώ, ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Βρώτσο, και τον Μπακού εργάζονται ακούραστα για να τους εντοπίσουν και να σώσουν την κοπέλα, προσφέροντας ένα ακόμη επίπονο κεφάλαιο στην περιπέτεια της “Μάγισσας”.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ