Η Μάγισσα – Νέο Καστ και Ανανεωμένες Προκλήσεις στη 2η Σεζόν

Η Μάγισσα – Η νέα σεζόν της σειράς στον ΑΝΤ1 είναι πλέον σε εξέλιξη με πυρετώδη προετοιμασία. Το νέο καστ φέρνει πρόσωπα από άλλες δημοφιλείς σειρές, δημιουργώντας μια ανανεωμένη ατμόσφαιρα για τους θεατές.

Η Μάγισσα – Νέο Καστ και Ανανεωμένες Προκλήσεις στη 2η Σεζόν

Η Μαρία Κίτσου, που είναι γνωστή για το ρόλο της, θα είναι η πρωταγωνίστρια σε αυτήν τη νέα περιπέτεια, ενώ συντροφιά με την ηθοποιό θα κάνει και ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας. Ο Σάββας Μπίτζας αποκάλυψε στην εκπομπή “I Love Σου Κου” πως θα δούμε επίσης την Γιούλικα Σκαφιδά και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη σε κρίσιμους ρόλους. Η Γιούλικα Σκαφιδά, γνωστή από τον ρόλο της ως Μάγια Αρδίτη στις “Ψυχοκόρες”, και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος ενσαρκώνει τον χαρακτήρα στη σειρά “Ο Πρώτος από εμάς”, θα προσφέρουν την εμπειρία τους στον κόσμο της “Μάγισσας”.

Μελλοντικά, αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα που θα ενισχύσουν το ενδιαφέρον για τη δεύτερη σεζόν αυτής της αγαπημένης σειράς εποχής. Οι φανς ανυπομονούν για τη συνέχεια των γεγονότων και την ανάδειξη νέων χαρακτήρων που θα προσφέρουν ακόμα περισσότερη ένταση και συναισθήματα στο πλούσιο καστ της σειράς. Το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ