Η Μάγισσα – Νέες Προσθήκες στον 2ο πολύ αναμενόμενο κύκλο

Η Μάγισσα – Οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς ετοιμάζουν με εντατικό ρυθμό τον δεύτερο κύκλο, ο οποίος θα φέρει τον τίτλο “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”. Το σενάριο γράφουν οι Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Λευτέρης Χαρίτος και την παραγωγή ο Γιάννης Καραγιάννης.

Η Μάγισσα – Νέες Προσθήκες στον 2ο πολύ αναμενόμενο κύκλο

Τα νέα επεισόδια αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό, καθώς θα δούμε την ιστορία να εκτυλίσσεται 100 χρόνια νωρίτερα από την πλοκή του πρώτου κύκλου. Η σειρά θα επικεντρώνεται στους χαρακτήρες της Θεοφανώς, των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων, προσφέροντας νέες συγκλονιστικές εξελίξεις. Η Μαρία Κίτσου θα κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Μελέτης Ηλίας θα είναι στο πλευρό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο ακόμα ηθοποιοί βρίσκονται κοντά στο να ενταχθούν στο καστ: η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συμμετέχουν ήδη σε άλλες παραγωγές του ΑΝΤ1.

Η Γιούλικα Σκαφιδά πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής “Ψυχοκόρες” ως Μάγια, ενώ ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης υποδύεται τον Άλκη στη δραμεντί “Ο Πρώτος Από Εμάς”. Ο νέος κύκλος της σειράς “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” υπόσχεται να διατηρήσει το ενδιαφέρον των θεατών με τη συναρπαστική πλοκή και τις νέες προσθήκες στο καστ. Η προετοιμασία συνεχίζεται με έντονο ρυθμό, με στόχο να προσφέρουν ένα ακόμη καθηλωτικό τηλεοπτικό ταξίδι.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ