Η Μάγισσα – Νέα απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Μιχαήλ

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, πρόκειται να δούμε μια εντυπωσιακή ανατροπή, καθώς μια νέα προσπάθεια δολοφονίας θα σοκάρει τους τηλεθεατές, αλλά θα οδηγήσει σε λανθασμένο στόχο. Συγκεκριμένα, στη σειρά θα παρουσιαστεί μια αναδρομή στο παρελθόν, στον Αύγουστο του 1816, όπου οι οικογένειες Λασκαραίοι και Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο και πολλοί άντρες από τις δύο πλευρές χάνουν τη ζωή τους.

Η Μάγισσα – Νέα απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Μιχαήλ

Σε αυτό το πλαίσιο, η Γερακίνα έχει την ιδέα να ενοικιάσει τον γιο του Μιχαήλ, τον Μάρκο, με την κόρη τους, τη Μεταξία, με σκοπό να θέσει τέλος στον πόλεμο ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ωστόσο, ξεκινά ένας απαγορευμένος έρωτας μεταξύ του Τζανή και της Μεταξίας, πράγμα που ανακαλύπτουν και οι υπόλοιποι, δημιουργώντας νέες συγκρούσεις. Ως αποτέλεσμα, στο σήμερα, ο Τζάνης αποφασίζει να παντρευτεί την Κερασίνα, προκαλώντας τον θανάσιμο πόνο της Μεταξίας.

Ωστόσο, ο ευτυχισμένος τόνος του γάμου δεν διαρκεί για πολύ, καθώς σημειώνεται μια νέα απόπειρα δολοφονίας στον πύργο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια κανάτα με δηλητηριασμένο νερό θα φτάσει στον λάθος στόχο, επιφέροντας νέες δυσκολίες. Όταν ο Μιχαήλ συνειδητοποιεί ότι θα μπορούσε να είχε προλάβει το γεγονός αυτό, αρχίζει να υποψιάζεται πως ο εχθρός εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στους ίδιους τους ανθρώπους.

Η σειρά, με τις ανατρεπτικές εξελίξεις της, μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο έντονα συναισθηματικά δράματα, παλαιές έχθρες και απαγορευμένους έρωτες. Η αναδρομή στο παρελθόν, στη δεκαετία του 1816, αναδεικνύει την επίμονη προσπάθεια ειρήνης ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο ο έρωτας μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Η απόπειρα δολοφονίας με τη δηλητηριασμένη κανάτα αναμένεται να προκαλέσει νέο πανικό, ενώ η αμφιβολία για την ταυτότητα του εχθρού παραμένει, αναδεικνύοντας την πολυπλοκότητα των ανθρωπινών σχέσεων και τη συνεχή εξέλιξη της ιστορίας. Οι τηλεθεατές μπαίνουν σε μια συναρπαστική περιπέτεια, αφού οι ψυχολογικές συγκρούσεις και οι ανατροπές κρατούν το κοινό σε αγωνία, περιμένοντας να δουν πώς θα εξελιχθεί η ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά