Η Μάγισσα – Μοντιλιάνι και Εσπόζιτο ανοίγουν τα χαρτιά τους

Η Μάγισσα – Στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, δύο οικογένειες θα κυριαρχήσουν στην πλοκή: οι Μοντιλιάνι και οι Εσπόζιτο. Η ιστορία τοποθετείται στη Μάνη του 1710, υπό την Ενετοκρατία. Ο φτερωτός λέοντας, σύμβολο της Ενετικής δύναμης, επισημαίνει τη δύναμη και την κυριαρχία της θαλασσινής πολιτείας.

Η Μάγισσα – Μοντιλιάνι και Εσπόζιτο ανοίγουν τα χαρτιά τους

Ωστόσο, οι εντάσεις και οι συγκρούσεις που αναπτύσσονται δημιουργούν μια τραγική κατάσταση, όπου μια ραγισμένη καρδιά θα καεί στην ίδια της τη φλόγα. Η Πανδώρα Μοντιλιάνι, Ελληνίδα από την Πάργα, ζει με τον σύζυγό της, Τζουζέπε Μοντιλιάνι, Ενετό ρέκτορα. Αν και η μετάθεση του άντρα της στο Πόρτο Κάγιο τη δυσαρεστεί αρχικά, σύντομα ανακαλύπτει ότι αυτό το μέρος θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Ο Τζουζέπε, ο οποίος υπηρετούσε στην Πάργα και είχε φιλοδοξίες να υπηρετήσει δίπλα στον Δόγη, θεωρεί τη μετάθεση στη Μάνη ως υποβάθμιση.

Από την άλλη πλευρά, ο Σίλβιο Εσπόζιτο, ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο, προσεγγίζει τους Μανιάτες με σεβασμό. Ο Σίλβιο είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα Εσπόζιτο, μια Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής από την Κεφαλλονιά, που απολαμβάνει την αγάπη των Μανιατών και ανταποδίδει με γενναιοδωρία. Στους βασικούς ρόλους, η Μαρία Κίτσου υποδύεται την Πανδώρα Μοντιλιάνι, ο Μελέτης Ηλίας τον Τζουζέπε Μοντιλιάνι, ο Γιώργος Παπαγεωργίου τον Σίλβιο Εσπόζιτο, και η Έλενα Σαλαμπάση τη Ρενάτα Εσπόζιτο. Η νέα σεζόν της σειράς, “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά,” έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ