Η Μάγισσα – Μεταξία – Θεοφανώ πιάνονται μαλλί με μαλλί

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μεταξία συνεχίζει να διεκδικεί τον Μάρκο, αν και είναι ερωτευμένη με τον Τζανή. Ο λόγος πίσω από αυτήν την επιμονή είναι ότι η Μεταξία πιστεύει ότι η μελλοντική της ευτυχία και κοινωνική θέση ως κυρία του πύργου των Λασκαραίων εξαρτάται από τη σχέση της με τον Μάρκο.

Η Μάγισσα – Μεταξία – Θεοφανώ πιάνονται μαλλί με μαλλί

Στα επόμενα επεισόδια, η Μεταξία αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει κρυφές συναντήσεις με τη Θεοφανώ, την υπηρέτρια του πύργου. Αυτή η υποψία την οδηγεί σε αυξανόμενο μίσος για τη Θεοφανώ. Η Μεταξία θα παρατηρήσει ακόμα μία κρυφή συνάντηση μεταξύ του Μάρκου και της Θεοφανώς. Αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Θεοφανώ ανοιχτά και την επιθετικότητα της αυξάνεται. Την τραβάει από τα μαλλιά και της λέει να μείνει μακριά από τον άντρα της και να μην τον πλησιάζει καν, φωνάζοντάς της ότι θα μετανιώσει που γεννήθηκε.

Παράλληλα, η Μεταξία είναι εξίσου έξαλλη με την Κερασίνα, καθώς αυτή ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τζανή. Μετά τον γάμο, η Μεταξία προσπαθεί να βλάψει την Κερασίνα, ρίχνοντας δηλητήριο στην κανάτα με νερό που ήταν προορισμένη για την Κερασίνα. Θεωρεί ότι η Θεοφανώ θα κατηγορηθεί για αυτήν την πράξη, καθώς η Μεταξία προσπαθεί να βάλει τις δύο γυναίκες εναντίον η μιας της άλλης. Ωστόσο, όπως αργότερα θα δούμε, το δηλητηριασμένο νερό θα φτάσει στον λάθος στόχο, και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά