Η Μάγισσα – Με ένα άγγιγμα της διώχνει την θανατηφόρο ασθένεια

Η Μάγισσα – Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ εμφανίζεται στον δισέγγονό της και τον βοηθάει να σώσει τη ζωή του στη πιο δύσκολη στιγμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δράση εκτυλίσσεται στη Μάνη το 1910.

Η Μάγισσα – Με ένα άγγιγμα της διώχνει την θανατηφόρο ασθένεια

Ο Ανδρέας Λάσκαρης (Κωνσταντίνος Γεωργαλής), δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Η απόφασή του αυτή προκύπτει λόγω της θανατηφόρας ασθένειας που τον ταλαιπωρεί και του απομένει λίγος χρόνος ζωής. Η πώληση του πύργου φαίνεται να είναι η μοναδική οικονομική λύση για εκείνον. Όμως, την ίδια νύχτα που φτάνει, έρχεται αντιμέτωπος με το χάρισμα-κατάρα που κληρονόμησε από την προγιαγιά του, τη Θεοφανώ, καθώς και με την παρουσία της. Ο τρόμος αποτυπώνεται στα μάτια του όταν τη βλέπει μπροστά του.

Εκείνη, με ηρεμία και καθαρό βλέμμα, τον πλησιάζει και τον καθησυχάζει. Με ένα άγγιγμα, του αφαιρεί την ασθένεια που τον βασανίζει. Ταυτόχρονα, του εξηγεί μέσω γρίφων το μέλλον και τον τρόπο να σπάσει την αλυσίδα που συνδέει το χάρισμα με την οικογένεια. Ο Ανδρέας πρέπει τώρα να ανακαλύψει την αρχή του κακού και να βρει την φλεγόμενη καρδιά που είχε βρει ο Μισέλ μέσα σε ένα βάζο, και να την κάνει να σταματήσει να χτυπάει για πάντα. Αν το πετύχει, το χάρισμα θα χαθεί και οι μελλοντικές γενιές θα απαλλαγούν από την κατάρα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ