Η Μάγισσα – Με απάτησε με το δουλικό – Ξεσπαθώνει η Μεταξία

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς αναμένεται να προκαλέσουν σοκ. Η οικογένεια Λάσκαρη μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς, αλλά ο Μάρκος θα αναταράξει τα πάντα, αποκαλύπτοντας πως είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η Μάγισσα – Με απάτησε με το δουλικό – Ξεσπαθώνει η Μεταξία

Ένα όραμα της Θεοφανώς για τον Αντρέι τους φέρνει κοντά, αλλά η φιλία τους παρεξηγείται από τον Μάρκο, που τρελαίνεται από ζήλια. Ο Μάρκος προειδοποιεί τον Αντρέι να απομακρυνθεί από την Θεοφανώ, προκαλώντας υποψίες στον Ρώσο αξιωματικό. Παράλληλα, η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς γίνεται γνωστή σε όλο τον πύργο, ενώ η σχέση της με τον Μάρκο βρίσκεται σε κρίση. Η Μεταξία, υποψιασμένη για την παράνομη σχέση, ανησυχεί ότι το παιδί που περιμένει είναι του Μάρκο.

Αυτό οδηγεί τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της με τον Φρίξο. Ο Μάρκος, ωστόσο, κρατά ένα μυστικό και αποκαλύπτει στη Δαμιανή ότι πρέπει να εμποδίσει τον γάμο, αφού η Θεοφανώ παντρεύεται μόνο για να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Η αποκάλυψη αυτή σοκάρει τη Δαμιανή, καθώς ο γιος της δηλώνει ότι το παιδί είναι δικό του. Η σύγκρουση μεταξύ μητέρας και γιου είναι έντονη, καθώς ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες. Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ και ο Φρίξος προετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Μετά την αποκάλυψη του Μάρκου, όμως, η Θεοφανώ βρίσκεται σε αδιέξοδο και η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι πρέπει να φύγει μετά τη γέννα. Η έλλειψη υποστήριξης δημιουργεί ένα κλίμα έντασης. Η είδηση της σχέσης ενός Λάσκαρη με μια δουλική προκαλεί αναταραχή, καθώς πολλά παλαιά γεγονότα αποκτούν νέο νόημα. Η Μεταξία, παρά το γεγονός ότι απάτησε τον Μάρκο, δεν αντέχει την ιδέα ότι βρίσκεται στη θέση της Αναστασίας.

Αντιμέτωπη με την απόρριψη, αποφασίζει να εγκαταλείψει τον πύργο και να επιστρέψει στους γονείς της.
Οι δυο οικογένειες βρίσκονται στο πικρό άκρο, με τον Σπήλιο να απειλεί με βία τον Μάρκο, ενώ η Μεταξία θέτει όρους για να επιστρέψει. Η κατάσταση φτάνει στα άκρα, αφήνοντας τους χαρακτήρες σε ανασφάλεια και αναταραχή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά