Η Μάγισσα – Μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τον πύργο

Η Μάγισσα – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται να είναι συναρπαστικά, καθώς η ώρα της αλήθειας πλησιάζει και ο δράστης που άρπαξε και δολοφόνησε το μωρό πρόκειται να αποκαλυφθεί. Ο χρόνος στη σειρά “Ο χρόνος γυρίζει πίσω” θα επιστρατεύσει για να συνθέσει το παζλ που θα αποκαλύψει τον δράστη της αποχής και της δολοφονίας του βρέφους των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα – Μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τον πύργο

Πρόκειται να αναδειχθούν τα ποιοτικά στοιχεία: ποιος ήταν ο δράστης, πώς διαπραγματεύτηκε το έγκλημα και γιατί συνέβη αυτό. Η σειρά μας μεταφέρει πίσω στον Αύγουστο του 1816, όπου η Ευρώπη βρίσκεται υπό την σκιά της έκρηξης ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία. Η παγωνιά και η σκοτεινιά κυριαρχούν, προκαλώντας πείνα, τρόμο και λιμό. Οι δύο αντίπαλοι φυλές, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, βρίσκονται σε σύγκρουση.

Ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας, που προέκυψε με πρωτοβουλία της Γερακίνας, αναμένεται να βάλει τέλος σε αυτήν την αντιπαλότητα, αλλά ένας παράνομος έρωτας αναδεικνύεται, θέτοντας σε κίνδυνο τον πύργο των Λασκαραίων. Ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας διεξάγεται χωρίς εμπόδια, ενώ ο Σπήλιος αποτυγχάνει στην προσπάθειά του να εντοπίσει τον θησαυρό. Η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη.

Η Μεταξία προσπαθεί να εξαναγκάσει την Κερασίνα, υποθέτοντας πως συναντιέται κρυφά με τον Μάρκο. Εν τω μεταξύ, η Σιμώνη αποκαλύπτει στην Αγάθη τι συνέβη στη σπηλιά με την Θεοφανώ και αποχωρεί από τον πύργο. Η ζωή της Θεοφανώς λαμβάνει μια απρόσμενη τροπή, καθώς μια δηλητηριασμένη κανάτα με νερό βρίσκει έναν αθώο στόχο, φέρνοντας νέες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά